Nejste přihlášen/a.
Mám pronajatý byt. Nájemníci mi v současné chvíli dluží téměř 9ooo,- . Již jsem jim hrozila výpovědí smlouvy, prosili, dušovali se a ... skutek utek. Už mám toho upomínání a věčného nahánění dost
a to nemluvím o to, že mi tvrdili, že v bytě budou žít 2 a teď se ukázalo, že nějak "pozapomněli" na svého syna, takže pravděpodobně budou mít dluh i na zálohách na vodu
... Kluka je mi líto, i proto váhám, dát ještě šanci anebo okamžitě výpověď? Nechci být za s*ni, ale už jich mám fakt dost
!
Já radím výpověď a ukončit to s nimi. Musíte sama vědět, jak dlouho Vám platili, zda jsou jinak dobří nájemníci, zda je to jen přechodná situace, nebo zda jsou to lidé naprosto nespolehliví. - pt
Zdravím. Já chápu, že je to nepříjemná situace. Pokud ovšem budete brát neustále ohledy, bude to pro Vás čím dál těžší...I já radím, dát výpověď. Určitě potřebujete každou korunu a toto Vám nic nepřináší. Jen starost. Takže zde musí jít další ohledy stranou. I Vy musíte na poplatky mít a s dluhem Vám nikdo nepočká...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.