Tazateli, víte co? Bodejte se do krvácející rány a pak se už nebudete ptát na takové věci. - pt
sebod*
pt. No, nemohu s Tebou až tak souhlasit. Ono asi také záleží na tom, jak kdo má menstruaci bolestivou. Takže já patřím do skupiny těch, co si myslí, že jestli to těm dvěma vyhovuje, tak proč ne.
Může ho mít.Jen zkrátka je to dosti špinavé.Pro oba.Říká se tomu /na řezníka/. doplněno 21.10.12 20:46: Dle jednoho článku z ženského časopisu.Masturbace v době menstruace pomáhá od bolesti.Takže nic spatneho na tom nevidím.Je to pouze v hlavě.
axlik*
A nebo jezdit na červenou :D jde to, ale je to asi chuťovka :D
Knížek o životě indiánů jsem přečetla hodně, a nejen dobrodružných, ale žijeme v jiné době, tak se i jinak chováme. Vím moc dobře, že indiáni považovali tyto ženy za nečisté a jak se k nim chovali. Také již nežvýkáme kůže, aby změkly, ale chodíme kupovat oblečení do obchodů.
itan71*
Vím moc dobře pohanka® ,takže odhalení, stydět se nemusíte dělá to tak spousta lidí jen se s tím málo kdo chlubí a tady Vás nikdo nezná
Jen tak prozajímavost: četl jsem v nějaké poloodborné stati o páru, který se dlouho snažil o děti, až čistě náhodou přišly na to, že její plodné dny se kryjí právě s menstruací.
Nevím, jestli je to pravda, pokud ano, je to velmi speciální přápad, z kterého nelze dělat nějaké obecnější závěry, ale za zmínku to stoují.
Ahoj, z vlastní zkušenosti ti mohu říci nejen že to lze, ale opravdu to pomáhá proti bolestivé menstruaci. Neni to čisté, ale když pak dáte sprchu, bude to jistě dobré pro oba, či se milujte rovnou ve sprše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.