Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám paušál u O2. Doposud mi přicházeli složenky. Chci přejít na inkaso z bankovního účtu. Od O2 mi poslali jejich kod banky a jako specifický symbol ve svém internetovém bankovnictví mám uvést své referenční číslo u O2. Mám Air Bank. BVlezu do internetového bankovnictví, najdu formulář pro inkaso. Zadám číslo ustu O2, limit . Ale nikde nevidím kolonku na specifický symbol. Volal jsem do banky co stím. Řekli mi že specifický symbol (referenční číslo u O2) nemusím uvádět. To je podle mě blbost. Jak můžou identifikovat, že strhávají paušál z bankovního učtu který patří zrovna mě?
Tak proto je Air Bank "levnější". Nemá spec.symbol.
to byla samozřejmě sranda. narážím na to, jak se najednou reklama točí kolem této banky.
no to snad ne co stim?
u ntravlého příkazu je kolonka na spac. symbol. u inkasa ne
Je to logcke.
Pokud platite prevodem z uctu, muzete posilat platbu pro O2 z jakehokoli uctu, treba od kamarada. Proto je k identifikaci nutny nejaky symbol. tesdy SS (zakaznicke cislo) nebo VS (cislo faktury)
Pokud povolite inkaso, nahlasite svuj ucet u O2 a oni jej priradi k Vasemu pausalu. Proto potom sami vedi, ze penize z Vaseho uctu jsou na zaplaceni Vasi faktury.
Overte si to jeste u O2, ale rozhodujici je podle mne VS, tedy jedinecne a neopakujici se cislo faktury,ktere O2 pri inkasu automaticky doplni. abyste i Vy mel prehled za co byly penize strzeny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.