Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Specificky symbol

Od: jaroho91* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám paušál u O2. Doposud mi přicházeli složenky. Chci přejít na inkaso z bankovního účtu. Od O2 mi poslali jejich kod banky a jako specifický symbol ve svém internetovém bankovnictví mám uvést své referenční číslo u O2. Mám Air Bank. BVlezu do internetového bankovnictví, najdu formulář pro inkaso. Zadám číslo ustu O2, limit . Ale nikde nevidím kolonku na specifický symbol. Volal jsem do banky co stím. Řekli mi že specifický symbol (referenční číslo u O2) nemusím uvádět. To je podle mě blbost. Jak můžou identifikovat, že strhávají paušál z bankovního učtu který patří zrovna mě?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

Tak proto je Air Bank "levnější". Nemá spec.symbol.:)

doplněno 22.10.12 10:29:

to byla samozřejmě sranda. narážím na to, jak se najednou reklama točí kolem této banky.

jaroho91*
hodnocení

no to snad ne *bum*co stim?

doplněno 21.10.12 16:51:

u ntravlého příkazu je kolonka na spac. symbol. u inkasa ne *bzum*

hhh*

Je to logcke.

Pokud platite prevodem z uctu, muzete posilat platbu pro O2 z jakehokoli uctu, treba od kamarada. Proto je k identifikaci nutny nejaky symbol. tesdy SS (zakaznicke cislo) nebo VS (cislo faktury)

Pokud povolite inkaso, nahlasite svuj ucet u O2 a oni jej priradi k Vasemu pausalu. Proto potom sami vedi, ze penize z Vaseho uctu jsou na zaplaceni Vasi faktury.

Overte si to jeste u O2, ale rozhodujici je podle mne VS, tedy jedinecne a neopakujici se cislo faktury,ktere O2 pri inkasu automaticky doplni. abyste i Vy mel prehled za co byly penize strzeny...

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, identifikovat platbu můžou ještě podle variabilního symbolu.

jaroho91*
hodnocení

v int. bankovnictví u inkasa mám pouze kolonky na: předčíslí, číslo učtu, kod banky, typ inkasa, limit, periodu limitu, název inkasa a poznamka k platbe

ohneta*

Divné, já tam mám VS i SS. Jsem ale u ČS. Kolonku VS byste tam ale měl mít, nepřehlédl jste se?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma specifický symbol

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]