Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblekani na zchuzky jaké zvolit oblečení

Od: dodavka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit nevim si rady začínam podnikat azatim nemam oblečeni na zchuzky s klienty mužetemi porait děkuji Radek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

5x

A o jaký typ obchodu se jedná? Obecně platí zásada, že se člověk má obléci tak, jak zákazník očekává. Kdo je váš zákazník a jaký objem obchodu děláte a jaký styl normálně nosíte? Pak se dá poradit lépe.

doplněno 20.10.12 20:12:

V současné době ve vyšším byznysu převládá černý oblek, ale když si to v něm přihasíte někam, kde chodí spíše neformálněji v barevných kalhotech, sacích a košilích, bude to vypadat, že se na ně vytahujete.

doplněno 20.10.12 20:15:

Ale, doplňuji, rozhodně je menší prohřešek se obléci lépe, než opak, přijít někam, kde očekávají formální oblek jako buran. A nezapomeňte na boty, to je taková typicky česká bolest. Českého manažera v letadle poznám podle bot, oblek má dobrý, ale na křusky už mu nezbylo, tak má nějaké příšerné rozšláplé okopané a špinavé mokasíny.

dodavka
hodnocení

Dobrý večer předem děkuji za užitečné rady zabyvám se stěhováním a jedná se spíše o zchůzky pracovní jednání s manažery a podobně na schůzky co se týče samotné práce to znamená stěhování nabidky kalkulace cen přímo u zákazníků to většinou jezdím ryfle a ted svetr ale naty důležitější nemam představu mam spiše co koupit atak

dejavu*

Zkuste něco takového a vemte si s sebou nějakou ženu, případně se poraďte s prodavačkou, ať sladíte košili, kalhoty, sako a kravatu

doplněno 20.10.12 22:12:

Slušný oblek se vám bude hodit nejen na byznys, ale i na důležité rande, do divadla, až bude maturovat dcera ap. *slunce*

Oblekani na zchuzky jaké zvolit oblečení

ron*
hodnocení

4x

Dobrý den.

Rádkyně přede mnou má naprostou pravdu. Kvalitním, dobře šitým oblekem nic nezkazíte. A nejen na vhodné boty se často zapomíná. Všímám si i mužů, kteří mají kvalitní oblek, opravdu by jim to slušelo. Ale jsou neoholení, mají neupravené vlasy. Na takových zdánlivých maličkostech záleží. Zákazníkům budete podávat ruku, proto pečujte i o své ruce - nehty. Naučte se i ruku správně podávat. Kromě kvalitního obleku, bot, košile vyhledejte i kvalitního pánského kadeřníka. Investice do vizáže se určitě vyplatí. Velmi záleží už na prvním dojmu. Přeji úspěch.

frame*
hodnocení

2x

Opravdu hodně záleží na konkrétní společnosti. Já jsem přišel na to, že jako zakazníkovi mi je sympatické když je protěšek oblečen úplně pohodově - to je např. lehká sportovní elegance. A jelikož se to tak líbí mě, chodím tak i já na schůzky se svými zákazníky. Pokud se jedná o nějakou "nóbl" schůzku, tak třeba z obleku jen sako, komplet oblek jen výjimečně.

peha*
hodnocení

0x

Pokud jste osobnost, pak můžete jít v čemkoliv (hlavně, aby to bylo čisté). Na písemnou komunikaci s klienty si raději najděte někoho, kdo zvládá učivo ZŠ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]