Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit nevim si rady začínam podnikat azatim nemam oblečeni na zchuzky s klienty mužetemi porait děkuji Radek
A o jaký typ obchodu se jedná? Obecně platí zásada, že se člověk má obléci tak, jak zákazník očekává. Kdo je váš zákazník a jaký objem obchodu děláte a jaký styl normálně nosíte? Pak se dá poradit lépe.
doplněno 20.10.12 20:12:V současné době ve vyšším byznysu převládá černý oblek, ale když si to v něm přihasíte někam, kde chodí spíše neformálněji v barevných kalhotech, sacích a košilích, bude to vypadat, že se na ně vytahujete.
doplněno 20.10.12 20:15:Ale, doplňuji, rozhodně je menší prohřešek se obléci lépe, než opak, přijít někam, kde očekávají formální oblek jako buran. A nezapomeňte na boty, to je taková typicky česká bolest. Českého manažera v letadle poznám podle bot, oblek má dobrý, ale na křusky už mu nezbylo, tak má nějaké příšerné rozšláplé okopané a špinavé mokasíny.
Dobrý večer předem děkuji za užitečné rady zabyvám se stěhováním a jedná se spíše o zchůzky pracovní jednání s manažery a podobně na schůzky co se týče samotné práce to znamená stěhování nabidky kalkulace cen přímo u zákazníků to většinou jezdím ryfle a ted svetr ale naty důležitější nemam představu mam spiše co koupit atak
Dobrý den.
Rádkyně přede mnou má naprostou pravdu. Kvalitním, dobře šitým oblekem nic nezkazíte. A nejen na vhodné boty se často zapomíná. Všímám si i mužů, kteří mají kvalitní oblek, opravdu by jim to slušelo. Ale jsou neoholení, mají neupravené vlasy. Na takových zdánlivých maličkostech záleží. Zákazníkům budete podávat ruku, proto pečujte i o své ruce - nehty. Naučte se i ruku správně podávat. Kromě kvalitního obleku, bot, košile vyhledejte i kvalitního pánského kadeřníka. Investice do vizáže se určitě vyplatí. Velmi záleží už na prvním dojmu. Přeji úspěch.
Opravdu hodně záleží na konkrétní společnosti. Já jsem přišel na to, že jako zakazníkovi mi je sympatické když je protěšek oblečen úplně pohodově - to je např. lehká sportovní elegance. A jelikož se to tak líbí mě, chodím tak i já na schůzky se svými zákazníky. Pokud se jedná o nějakou "nóbl" schůzku, tak třeba z obleku jen sako, komplet oblek jen výjimečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.