Nejste přihlášen/a.
mám jednu otázku: také vám připadá trapné, že musíte na voyu platit měsíčně myslím 189 kč?
reprízy pořadů např ordinace, kterou máme v telce bez placení, a teď platit?
pro mě nepochopitelné.
Co si o tom myslíte vy?
VeQ
Nepřipadá mi to trapné.
Nepotřebuji to, proto to neplatím. Pokud bych po tom opravdu toužil, cena 189,- za měsíc je směšná...
Pro mě naprsoto pochopitelné, pokud se chci dívat na pořady na voyo, tak dobrovolně zaplatím, s tím bych problém neměl! Naopak naprosto nechápu poplatky ČT a ČRo tyto média prakticky vůbec nevyužívám a jen proto, že mám rádio (dnes ho nacpou snad i do mikrovlnky) a TV hlavně jako druhý monitor k notebooku a TV kartu v notebooku, musím ze zákona platit 180 Kč/měsíc. A když už se podívám na ČT sport, tak mi tam pořád blikaj nějaké reklamy o poločasových rozborech musím od "odborníků" poslouchat jaká je to úžasná věc ten mikročip do boty apod. Prostě nedobrovolně placené a ještě musím koukat na reklamy - tohle je nepochopitelné!
Takže asi takhle - platit za něco co je nadstandard a můžu se sám rozhodnout zda chci službu využít nebo ne je zcela v pořádku.
Mně to také připadá nesmyslné a zbytečně složité. Na stránkách Primy nebo České televize jsou videa pořadů zdarma, a přehlednější, takže když zmeškám např. Prostřeno nebo nějaký seriál České televize, mohu si ho v pohodě hned přehrát, a nemusím se ani registrovat. Takhle jsem shlédla celý seriál Hraběnky během dvou dnů, ani jsem si ho nemusela stahovat.
Cena 179Kc za Voyo mne pripada vysoka. Nemam zajem o archiv 1200 filmu nebo kolik tam toho je. Zajimaji mne jen serialy Novy, na ktere se nestihnu podivat v TV ... do mesice to muze byt tak 5 dilu ruznych serialu. Za tohle davat 179Kc je vsak silene. Radeji to stahnu jinde, byt pracneji. Za 50Kc mesicne bych si predplatne na puvodni tvorbu Novy rad koupil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.