Nejste přihlášen/a.
ahoj,rád bych se stal pracovníkem pohřebního ústavu.To znamená jezdil pro mrtvé a nebo něco podobného.Nevíe náhodou jak se někam takhle dostat?Já hledal na netu anic jsem nenašel.Jsme z Prahy,takže asi určitě tady v Praze.
Předem moc děkuji za odpovědi.
Zadej si do vyhledávače třeba "pohřební služba praha" a ´vyjedou´ ti odkazy firem působících v Praze... Na jejich stránkách sice (pravděpodobně) nenajdeš poptávku po zaměstnancích, ale určitě tam najdeš kontaktní e-mail. Takže dalším krokem by mělo být zformulování ´motivačního´ dopisu, v němž vysvětlíš své pohnutky a uvedeš své schopnosti pro danou práci...
Třeba, že vždy z duše toužil státi se taxikářem, ale více, než jen jednu cestu z5 si není schopen zapamatovat...
No - já nevím, ale pracovat s mrtvolami není ochoten/schopen každý - ani zdaleka ne všechny jsou ´vymydlené´ a ve společenském oděvu, mnohé je potřeba i značně ´zkultivovat´, některé posbírat a poskládat z více kusů... Nejsem si jist, za jakých okolností bych něco takového chtěl dělat...
A proč to chcete? Finančně to není žádnej vejvar, jak tak koukám na inzeráty, je to kolem 20000 příjem. Je to práce depresivní a dřív se dělala za trest, většinou to dělali lidi s pošramoceným trestním rejstříkem. Nenapadá mne důvod, proč po tom toužit, pokud někoho nevzrušují mrtvoly nebo netouží rabovat v bytech zásuvky...
Nechápu co vám na tom příjde směšné? Je to práce jako každá někdo to dělat musí.Mě to příjde zajímavé a depresivní i tedy nemyslím,že to je.Záleží jak se na to koukáte.Tresní jestřík mám v pořádku a jezdit taxíkem jsem opravdu nikdy nechtěl.Jde jen o to,že mě to zajímá.ak se tím stát.A nákej úchyl na mrtvoly také nejsem.Jen mě to prostě zajímá.Je to zvláštní povolání.Tak bych poprosil kdyby jste si takovýdle kometáře odpustily.Předem moc díky ap řeji hezkou neděli.
Tvoje nadšení pro toto povolání Ti neberu ale trochu přemýšlej, toto povolání není jen vozit si prdel a někomu taky ale já osobně bych nechtěl jed k dopravní nehodě se smrťákem a ostatky někde seškrábavat z cesty nebo jinde. Zkušení dopraváci (policajti) dost často utečou že už na to nemají žalůdek a to nemusí ostatky brát do rukou. No nevím ta představa vzít do ruky nějakou část těla vložit to třeba do černého pytle. Dál už to rozebírat nebudu už mi začíná z toho tématu být a to jsem po obědě
Přeji Ti hezkou neděli a věčerní sny o mr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.