Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.. mám takový problém, když masturbuji, nevzrušuje mě to.. co s tím? Co když je to velký problém a až budu vést sexuál. život, také mě to nebude vzrušovat?
no myslím že srovnáváš nesrovnatelné. Až k sobě těsně přivineš nějakou sympatickou dívku, pak teprve uvidíš, co to s tebou udělá. Reakce bývá dost rychlá. Úplně ti v něm zahučí. Tak a dost, věc dále nerozebírám, protože toto fórum není od osmnácti let.
Jen technická poznámka: Cookie je holka :D
doplněno 21.10.12 11:30:Cookie: Třeba proto, že už máš na poraďte 124 odpovědí.
Můžu jednu otázečku? To vám chlapům vážně stačí k sobě přivinout nějakou svojí milou a hned vám -cituji "v něm zahučí"? Jako i oblečeni jo? Opravdu by mě to zajímalo...:D? Já jen jestli když se s nějakým klukem obejmu a líbím se mu, jestli mu..no opětná citace. "-II-"..?:D
Pokud tam je trošku té biochemie, tak ano. Když se na koukneš z biologického hlediska, tak chlap, jakož to samec má jediný cíl a to je předat co nejvíce genetického materiálu a zajistit potomstvo. Od přírody je muž, stejně jako většina samců, polygamní. A i když jsme se společensky vyčlenili jako monogamní, tak biochemii těla to jaksi nezajímá. A tak když vidí "kompatibilní" samičku, tak tělo reaguje automaticky a leckdy i proti vůli. Prostě je to podvědomá reakce a jako chlap mohu prohlásit, že někdy i obtěžující.
Nejsem sice chlap, ale bohužel a nebo možná bohudík, je to tak. To se chce ženská k chlapovi jen trošku neeroticky přitulit a on hned dostane erekci. A někdy se ani nemusí přitulit, někdy mu stačí jen říct, že večer by to šlo a erekce je na světě.
a ja bych se chtela zeptat jestli je pravda, ze chlapum stoji kazde rano?a jestli ano tak do kolika let to tak je?
Každé ráno určitě ne. Není to tím, že bychom byli takoví nadrženci. Je to opět prostá fyziologická rekace těla. A překvapivě nemá nic společného s plností, či prázdností močového měchýře. Pokud člověk zdravě spí a dosáhne během spánku tzv. fáze REM, tak u můžú dochází k erekci penisu, a překvapivě i u žen k erekci klitorisu. pokud má muž po ránu erekci, je to nepravděpodobněji následek spánkové fáze REM, ze které byl probuzen. Více třeba zde: bety.cz/...
Hihi - to má něco společného s odlišnou funkcí krevního oběhu při spánku a tak, ne? A taky s odlišnou polohou.
Xcivika - co přivinutí :D Byla tu někde zmíněna ta "kompatibilita", v některých případech je třeba kompatibilita vůní (/tělesného pachu) tak silná, že stačí "cejtit", není třeba ani "sahat"
Ahoj vůbec bych se tímto nezabýval, až budeš vést sexuální život a bude kvalitní, masturbovat nebudeš muset Pokud ti to teď nevyvolává momentálně žádné vzrušení, tak je to tím, že tvé tělo či mysl nemá podmět na zrušení. Zkus si najít něco ve své mysli co se ti líbí apod. A nebo prostě nemasturbuj a nech to na první sex, či na to až budeš sám od sebe najednou vzrušený a ono to přijde samo
A nebo zkoušet a zkošet a pátrat v hlavě kde máš tu vášnivou inspiraci, ale určitě se tím netrap... já masturbuji rád, vzruší mě hodně, ale bez sex.zážitků mě opravdu dřívě také moc nevzrušilo... Ono vše přijde samo...
No, možností, proč tě to nevzrušuje je více, Jehoooodně nepravděpodobně, že bys byla nevzrušivá. Takže to bude spíše tím, že volíš nevhodnou techniku, každému vyhovuje něco jiného. Někoho nažhaví hlazení po celém těle, někdo je hodně citlivý na prsou, některé ženy preferují dráždění unitř, jiné na klitorisu... i tempo a důraz vyhovuje každé jiné. Nebo sice fyzicky masturbuješ, ale psychicky nejsi uvolněná, jsi napjatá, nebo přemýšlíš o nečem jiném, chce to klid, nějaké fantazie a tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.