Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zalíbit dnešním holkám?

Od: pepsina* odpovědí: 11 změna:

Zdravím :) Zajímalo by mě jak se zalíbit dnešním holkám v mém věku (13-16 let), pokud nejsem šampón ani extra svalovec? :) Podle mě v tomhle věku je lepší být nezadaný, ale zajímá mě to ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frosti*
hodnocení

2x

Musíš znát všechno o Justinu Biebrovi :D :D Musíš si zpívat jeho písničky atd... :D :D :D Na to chytíš každou třináctku a čtrnácku :D

axlik*

Pěkně :D :D ovšem je to fakt :D

iz*
hodnocení

2x

Být svůj, sečtělý, mít vlastní názory, neškodí ani "mít něco v hlavě".

nikcaneumannova*
hodnocení

2x

Určitě se hodí mít něco v hlavě, nemluvit pořád jen sprostě, být ohleduplný a hlavně být svůj..

martinaa*
hodnocení

0x

Normální holka ocení právě to, že nejsi šamponek ani svalovec. Na takové berou jen jisté druhy slečen, většinou rádobymodelky:)

Buď svůj, na nic si nehraj, choď čistě a pěkně oblečený (žádné vytahané kalhoty), a pokud máš dar být zábavný, využij toho. Smích sbližuje;)

doplněno 19.10.12 20:19:

Co na tobě vypadá "magorsky"?

pepsina*
hodnocení

Být zábavný prý být umím, ale bůh mi bohužel nenadělil na kráse :D Vypadám jak magor *zed*

axlik*

Chytrá holka ocení to co máš v hlavě před tím jak vypadáš, tak se toho drž a najdeš takle tu nejlepší :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jak se zalíbit.Dost často si holky rády povídají a dost se i chlubí.Ví moc dobře že na hezouna nemají a dost často pouze o něm sní.Nemusíš být ani blonďák s modrými kukadly.Ale naopak měj se rád.Choď upravený,čistý,tajemný oči,málo vyřecny(tajemnosti přitahují) neplivej na zem a pozdrav každou holku na chodbě.Ukaž zuby-úsměv a zeptej se občas zda některá nepotřebuje pomoct.Holky taky mají rádi obranáře.Takže až některá pipina si bude utahovat s Marušky že má okuláry,zastaň se jí.Buď nad věcí a stačí když budeš jen lehce rozeznatelnej než ostatní.Právě díky kladným vlastnostem gentlemana.

askmenow*
hodnocení

0x

Osobností a upřímností. Když ukážeš sebe samého, dříve nebo pozdějoi se najde holka, kterou to zaujme.

Když budeš něco hrát a do něčeho se stylizovat a různými fintami se snažit některé zalíbit, možná se ti to povede rychleji. Ale rychleji ji taky ztratíš, protože pozná, že ti to není přirozené, že se jí zalíbil někdo, kdo po chvíli vlastně vyprchal.

Takže se nezatracuj, věř si a buď sám sebou. Ono to přijde!

hodnocení

0x

Jen čučím!*ee* Ještě nikdy jsem si nevybírala šampón podle toho, jak je krásný. Hlavně, když dobře myje. A že vypadá jako magor? Nevadí, za chvíli se stejně spláchne do odpadu! :D Jaga.

jakub14*
hodnocení

0x

No to je Těžké taky mám rád jednu holku ale nejhorší je že sice umím hrát na hudební nástroje a jsem vtipný (teda v uvozovkách ještě se k tomu dostanu)a mám plno koníčků ale nejhorší je že nevypadám jako Justni Bieber ! No a uplně mezi ty nejchitřejší nepatřím ! no a směju se každé blbosti s kámošema ! jediné co je snad na mě pozitivního je že mám víc rozumu ! takže už nějaké rady mám !

Dívejte se dívkám do očí a věnujte jim pozornost.

Využijte sociálních sítí a dejte se do řeči s dívkou, která se vám líbí.

Zalichoťte dívce co nejdříve.

Promluvte si s dívkou při obědě ve škole, nebo o přestávce a nebojte se jí říct něco o sobě, aby vás mohla poznat.

Poznejte dívku, která se vám líbí – snažte se s ní trávit více času.

Nemluvte příliš dlouho o sobě.

No základní body !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]