Nejste přihlášen/a.
Ahoj...Trošku jsem váhala, jakou rubriku a podrubriku vybrat, ale vlastně na tom ani moc nesejde... Ve škole se mi moc líbí jeden kluk. Je z vyššího ročníku. Na chodbě ho potkávám možná ob přestávku, prostě často. Vážně se neumím s klukama seznamovat, ani dělat takové ty "sexy" pohledy a pohyby- dělat to mi přijde často až trapný. Vždycky se na sebe díváme, jako že přímo do očí... Nevím jestli působím nějak extra sympaticky, protivně rozhodně ne. Ale ostatní mi často říkají, že se tvářim strašně vražedně a že mi to vůbec nesluší, ale když se usměju tak že jsem moc hezká... Vždycky se ze sebe snažim vydat maximum, no řekněme mu něco pohledem naznačit, vždycky když ho vidim, jak jde tak si říkám "úsměv", "úsměv"..ale jediný, co se mi taky povedlo bylo skoro až naštvaně podívat se na schody..No a pak jsem na sebe celý den naštvaná. Ale myslím, že něco, co by se i dalo nazvat úsměv jsem taky ze sebe vydala a řekla bych, že něco co by se úsměvem, nebo takovou hezkou mimiou obličeje dalo nazvat mi bylo opětováno.. Proč to sem píšu..Vlastně proto, že jsem na nové škole, nejlepší kamarádku, která by mě pomohla a poradila mám jinde a kamarádky které na té škole mám no jedna už je se mě na mrtvici a druhá o tom zatím ani neví...
Prosím, poraďte mi, jak ze sebe vydat něco, co by každýmu chlapovi (klukovi) vrtalo celý den hlavou, aby si pro sebe řekl hele, to je ona a usmál se taky na mě... Prosím holky, chlapi, poraďtě, jsou to vlastně holky, kdo se usmějí jako první? Určitě jste všichni už zkušení, vy starší dámy poradíte ze svého zorného úhlu, holky z úhlu puberťačky jako jsem jáa kluci tak jak to vlastně mají oni...Vždyť já vubec nevim , co se těm klukum motá hlavou.
Děkuju všem, kdo to dočetli až do konce, poradí ,a omlouvám se za pravopsiné chyby.
anonymka.
Mila anonymko, ted prozivas ty nejhezci milostne zmatky, na ktere budes pozdeji rada vzpominat. Co se tem klukum deje v hlave? Nic svetoborneho. Kluci na stredni se taky hledaji, stejne jako holky, dokonce jsouv tomto veku mirne pozadu. Jsem zastancem mensi aktivity divek v procesu baleni, i kdyz nesmely kluk nekdy potrebuje postrcit. Tim postrkem by mohl byt primy pohled do oci a mirny usmev. Podle me by to mohlo stacit. Nic si ale nepripravuj pred zrcadlem, aby to nepusobilo krecovite. Dej tomu cas, neuspechej. Zjisti si o nem neco, abys mela predstavu, do ceho jdes.
doplněno 19.10.12 18:27:"pravopsine chyby" - to me rozesmalo Omlouvam se za interpunkci, pisu z tabletu bez nabodenicek
Zdravím. Domnívám se, že je jedno, kdo se usměje první. Důležité je, aby si Vás lidé zapamatovali. Úsměv sluší každému, je zadarmo a je nakažlivý. Takže se usmívejte na lidi kolem sebe. Chlapec by si měl, kromě Vašeho úsměvu, zapamatovat Váš pohled, Váš zjev, Vaši vůni...Vždycky záleží na tom, co z člověka vyzařuje a jakou energii kolem sebe šíří. Upoutat byste ho měla především svým chováním. Příjemné a správné děvče se nedá přehlédnout. Když se budete tvářit jako kakabus, pak vám lidé budou oplácet stejnou mincí. A přetvařování druzí vycítí, tak se snažte, tvářit se příjemně a ne křečovitě. Pokud se Vám chlapec líbí, nebojte se mu to dát najevo. Pohledem, úsměvem, žádná křeč...Život bude hned hezčí pro vás, pro oba dva. To je můj názor, Vám přeji spoustu krásných zážitků a prožitků.
doplněno 21.10.12 19:06:PS: Úsměvem a pohledem může člověk druhému dodat odvahu. Anebo ho od sebe odradit...Takže záleží na Vás, co z toho chcete...
ještě jsem možná chtěla dodat,že nepreferuji seznamování přes sociální sítě,přes internet..vím, že to právě že dělá 95% lidí (v mem veku), ale to já prostě nechci... mám pocit, že ty doby, co byly, že kluk přijde za holkou sám,první a pozve ji někam jsou pryč nebo už jen v pohádkách a telenovelách. a ne že jí buď štouhne na fb nebo jí napíše, holka se z toho roztaje a pak spolu chodí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.