Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdrojový kód pro komerční použití

Od: lahoda odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám tři malé otázečky.

Lze pro KOMERČNÍ využití používat zdrojový kód pro tvorbu virtuální fotografie? - http://www. openstudio .fr/ jquery -virtual-tour/
Jedná se o licenci GPL, tak tam by neměl být problém, že? Ale pro jistotu se ptám. :)

Za druhé, zda mohu pro komerční využití nabízet tvorbu videoprezentací, které budu ukládat na server youtube? Pokud ne, který jiný videoserver by na to šel použít?

A poslední, nevíte, jak pro eshop vytvořit "základní"nákupní řád? Asi je to blbá otázka, ale prostě něco tam být musí a já nevím, jak to sesmolit. :) Jen nějaký vzor, díky. Ale spíš mě zajímají hlavně ty první dvě otázky.

Hezký den přeji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak to přesně je, to se dozvíte z licenčních podmínek dotyčného programu. Ale pokud je to tak, že nebudete šířit samotný kód, ale výsledek své práce vytvořený pomocí toho kódu, tak je to v pohodě.

Myslím, že pokud vytvoříte pro někoho prezentaci, tak ji předáte zákazníkovi a ten si s ní už udělá, co bude chtít. Respektive záleží na dohodě se zákazníkem, jestli bude chtít výsledek na youtube nebo redtube nebo někam úplně jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]