Nejste přihlášen/a.
ahoj lidi ve škole se mi líbí jeden kluk ale strašně se to stydím mu řict ani nevím estli mě má on rád navic je to fakt divny dneska sme měli koncert a celou dobu se na mě otáčel i kámošky si toho všimly
Rád tě asi nemá, to se projeví až časem. Ale třeba mu jsi sympatická. Můžeš začít od úsměvů, pokývnutí hlavou, gesta, nějak mu naznačit, že sis všimla jeho zájmu.
Asi je lepší, aby přišel on jako první, je trochu divné, aby děvče klukovi říkalo, že se mu líbí.
Může se taky stát, že se stadí ještě víc, než ty. A to musíš poznat sama a chytnout příležitost za pačesy.
Ahoj... ve 13:37 se tu ptáš, co máš dát svému klukovi k narozeninám a o necelé 4 hodiny se ptáš, jak máš klukovi naznačit, že se Ti líbí...
Pokud se jedná o stejnou osobu, tak v tom máš trošku hokej a zřejmě přání je otcem myšlenky... tedy, že chceš aby byl Tvůj kluk a zatím, není...
Pokud se jedná o dva různé kluky, tak ten první bude mít určitě velkou radost, až k narozeninám dostane informaci o tom, že se Ti líbí nějaký jiný...
hele na tohle se ptala kamarádka jí se nechtělo dělat si tu ůčet tak sem ji tu půjčila ten můj jo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.