Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 57let. Již delší dobu mám problém s usínáním. V posteli se převaluji a ne usnout. Chtěl bych poradit nějaké kapky přírodní cestou. Na internetu je hodně nabídek ale které? Děkuji.
Zkuste kozlíkové kapky. Sice nějak moc nevoní, ale jsou ideální pro klidné usínání a nenávykové. A nedávno jsem viděl i v drogerii krabičku, která se jmenovala Dobrou noc a byl to výtažek z kozlíku lékařského v tobolkách.
Zkuste to, budete spokojený.
Dobrá je i čajová směs Valofyt, čaj před spaním. Vyzkoušejte i tohle.
Zkuste /pkd můžete nebo nemáte odpor) před spaním hrnek teplého mléka ,třeba s medem nebo kakao.Když jsem byl mladý (do cca 35let mi pomáhla na spaní plnotučný Regent (12°Třeboňské pivo.ležák) cca2-4 kusy a spal jsem jako mimino.
doplněno 19.10.12 19:17:To Jura-Vaše odpo zaslouží bodík,ten sexím mne nenapadl i když zabírá vždy 100% ,žel vzhledem k věku už to nejde každý den.
Vaše problémy s usínáním musejí mít nějakou příčinu, takže bych se je snažila "vypátrat". Napadá mě, že můžete mít problémy s trávením, a pak je třeba dbát na to, abyste jedl opravdu nejpozději 3, ještě lépe 4 hodiny před spaním. Pokud jste milovník kávy a černého čaje, a i když jste byl dosud na ně zvyklý, tak teď si je dávat nejpozději do 16. hodiny. No a jako další možnost je, že máte starosti, které se Vám před usnutím přemílají v hlavě, či jste ve stresu. To pak pomáhá před spaním relaxace či meditace. Kozlík či meduňka jsou samozřejmě fajn a pomáhají, ale myslím, že se musí především "zapracovat" na příčině nespavosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.