Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy se necháte nalákat na fin. poradenství?

Od: natyd odpovědí: 26 změna:

Zdravím všechny, mám takovou průzkumovou otázečku;)... Co by jste museli v telefonu slyšet když by Vám volala telefonistka z nějaké finanční poradenské společnosti s tím, že Vám chce nabídnout nezávaznou a bezplatnou schůzku s jejich poradcem... Na co by jste se nechali ,,nalákat´´ k první byť i jen informativní schůzce...?

Předem děkuji za odpovědi...

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

1x

co bych chtěl slyšet , abych na schůzku šel? Dobrý den , volám v zastoupení slečny XY , má prsa číslo 5 a 60kg a ráda by vám nabídla služby ve finančním poradenství . Určitě bych na schůzku šel ,ale nevím jestli bych si nechal poradit . :D

hm*
hodnocení

0x

Na nic bych se nenechal nalákat. Odmítnul bych.

au1
hodnocení

0x

jako "hm", když budu chtít finančně poradit, sám si aktivně najdu poradce,a nebudu čekat,až mi zavolá

martinaa*
hodnocení

0x

Od cizího člověka by mě nenalákalo nic. K čemu by mi také cizí člověk pomáhal?:D

Od kamaráda jsem se jednou zlákat nechala s tím, že na schůzce bude ještě nějaký jeho známý - souhlasila jsem právě proto, abych si kamaráda nenaštvala. Takový patnáctiminutový výplach mozku jsem ještě nezažila. Zprvu informace, potom naléhání a nátlak, následně výsměch.

Takže dnes, jak slyším "dobrý den, dostal jsem Vaše číslo od toho a toho", slušně se omluvím a ukončuji hovor.

hodnocení

0x

Těmto agentům s teplou vodou v mém případě nepomůže NIC...zhola NIC..okamžitě pokládám telefon, ihned po prvních slovech typu "finanční poradenství", "akcie"...atd.

ron*
hodnocení

0x

Veškeré telefonické hovory týkající se jakékoliv nabídky, průzkumu apod. hned na začátku hovoru zdvořile ukončím.

Budu-li chtít cokoliv koupit, změnit, zjistit - sama si najdu potřebné informace a kontakty.

martinjelinek*
hodnocení

0x

Jednou jsem se nechal nalákat pod podmínkou že mi finanční produkty přijde nabídnout sexy holka,což se skutečně stalo a pak jsem se i pojistil a byl i pěkný večer. beze srandy :)

natyd
hodnocení

A sakra...*smich*... jedná se mi o to, že mám možnost přivýdělku jako telefonistka pro poradenskou spol. A právě přemýšlím nad tím, jelikož se nedivím, že jsou lidi vůči tomuhle naštvaní, jak daného člověka přesvědčit, aby kývnul... Na něco se lidi musí dát (řeknu blbě) uhučet, když takových poradenských spol je u nás v čr mraky...*smich*... Přemýšlím nad tím, kdybych tohle domlouvání schůzek dělala...jak být úspěšná...*ee*

hm*

Myslel jsem si, že se ptá budoucí "dotěra". ;)

doplněno 31.01.13 14:51:

Ale - @martinjelinek vlastně nápad poskytl. :)

natyd
hodnocení

No díky za radu*smich* ale nejsem si jistá zda mám vlohy pro hot linku*pusa*

Copak vlohy, hlavně to chce asi žaludek. Já bych to tedy nemohl dělat. Ne kvůli nekomunikativnosti, ale příčí se mi cokoliv komukoliv vnucovat.

martinaa*

Můžu ti naprosto upřímně říct, že jako první člověk "půjde" po svých známých a kamrádech. S tím, že je vědomě ojebává. Takže budeš velmi oblíbená, to mi věř.

Ti, co jsou úspěšní, totiž jdou přes mrtvoly.

martinjelinek*

Jestli tomu dobře rozumím tak ta práce spočívá v telefonování z call centra takže vy pak fyzicky nabízet nepůjdete. Ohodnocená tedy budete podle úspěšných telefonátů a to dneska v týhle konkurenci není lehké. Lepší je dělat v call centru kam lidé sami volají ohledně nějakých problémů nebo když se sami pro něco rozhodnou to si myslím je pořád lepší varianta..

natyd
hodnocení

Ano, chápate správně... já bych měla poze domlouvat schůzky... zbytek ,,poradenství´´ je už na ,,odborníkách´´;)...

martinjelinek*

no tak to zkuste

doplněno 31.01.13 15:13:

tam stejně budete dělat různý věci. To se časem mění podle toho jak si je firmy objednávají na různý produkty, jo a pak mi zavolejte!

eulalie*
hodnocení

0x

Reaguji pouze na pojišťováky z pojišťoven, u kterých mám pojistku. Jinak ne. Poradit ohledně financí nepotřebuji, zase těch peněz tolik nemám, aby mi musel ohledně nich někdo cizí radit. Vystačím si sama.

hodnocení

0x

Jsem na tom stejně, jako martincakl. Jestli mě něco vytáčí doběla, tak jsou to tyhle ,,kólcentra´´ Většinou si vyberou ten nejnéně vhodný okamžik, kdy zavolat. Ale podstatné je, že nemám čas a už vůbec ne chuť o jakýchkoliv nabídkách vypindávat po telefonu nebo ,nedejbůh, ještě na nějaké schůzce. Na to si svého času velmi vážím. Takže jak zjistím, že jde o nějakou nabídku, tak odmítám okamžitě jakoukoliv další komunikaci a požaduji okamžité vymazání mého čísla z jejich databáze!

Podstata je v tom, že když budu něco potřebovat, tak není problém si sám vyžádat nabídky k porovnání, to je něco jiného, než když mě něco někdo vnucuje. To vysloveně nesnáším!

askmenow*
hodnocení

0x

Na nic. Nikdy na takovéto telefonáty nereaguji. Když potřebuji finanční poradenství, sama si nějaké seženu.

ukulele*
hodnocení

0x

NIC, nesnáším je, jsou to příživníci naší společnosti. Až budu mít tolik peněz, že s nimi budu potřebovat pomoct, poradit, tak si najdu nějakého poradce sám. Ale jelikož mám peněz poskrovnu, tak si myslím, že nebudu potřebovat služeb finančních poradců.

gue
hodnocení

0x

Jedině, kdyby mi slíbil, že poradkyně bude dvacetiletá asiatka a vyspí se se mnou :)

natyd
hodnocení

Kurde...to mám docela smolíka páč mi 25 a jsem čech jak poleno*frajer*

hahanaj*
hodnocení

0x

Jsem alergická na jakékoliv nabídky . Ihned pokládám telefon. Mám-li sama o něco zájem ,zjistím si to a nepotřebuji nabídky "zvenčí" - které jsou vždy "supervýhodné"

buss
hodnocení

0x

Co by jste museli v telefonu slyšet
Nemám zájem, nikdy, umím si co chci vyhledat sám. Když mám náladu tak odpovím, že všechno mám, nic nepotřebuji, ženy se poptám jaké má počasí...

ladaadal*
hodnocení

0x

Natyd, jak už tady rádci říkali - na to musíš mít žaludek. A to doslova. Jednak se nezajímej, na co lidi nalákat. Dostaneš přesné školení, co jak říkat, jak dotírat a podobně. A připrav se na rychlé zavěšování, sprosté nadávky, zvaní na rande, perverzní návrhy a podobně. Jestli si myslíš, že na to máš, zkus to. Znám dva lidi, kteří to zkusili. Jeden skončil hned první týden, druhá to vydržela dva měsíce. Ke konci už jen brečela nebo zvracela. Nervy v trapu, málem přišla i o přítele, takže hodně zdaru. Není to žádný med.

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

taky na nic :) prostě vždycky slušně odmítnu a dokonce poděkuji a popřeju hezký den,páč ten člověk v podstatě je jenom zaméstnancem toho výmyslu.t.j.obtěžováním po telefonu a sám tu hňupovinu nevymyslel.Prostě co chci si najdu sama taky kdy chci.

doplněno 31.01.13 17:53:

ten člověk v podstatě je jenom zaméstnancem toho výmyslu.t.j.obtě žováním po telefonu a sám tu hňupovinu nevymyslel.Prostě co chci si najdu sama taky kdy chci.

stirecek*
hodnocení

0x
Nedávno byl o tom pořad v tv. Takoví lidi udělají klidně sto hovorů denně, i více a ti nejlepší mají i trojnásobek průměrné mzdy. Kdyz se jim podaří alespoň 70%lidí nalákat na určitý produkt. Ani se nedivím, nejhorší jsou pojistovaci, jejich provize mluví za vše, ostatně kdo to zaplatí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]