Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
nejsem si jistá zda mne kouslo klíště,nebo to může být jen rozškrabaný pupínek.Prosím poradte mi
Pokud vás kousne klíště, tak zarudnutí se objeví do týdne a zvětšuje se. Měla jsem to několikrát a vždy mě lékař přeléčil antibiotiky. Máte to hodně rozškrábané a i zapálené. Já bych se raději obrátila na lékaře a to co nejdříve. Podle takové rozškrábané velké rány se už nedá s přeností určit, zda vás kouslo klíště, nebo jste si rozškrábala pupínek, či malé znaménko.
Ranku umej a vydesinfikuj a nech ji tak...
Pokud by se ale v průběhu několika týdnů okolo dělal zarudlý flek, zajdi si k doktorovi - testy se stejně hned udělat nedají...
doplněno 19.10.12 14:04:Aháááá - původně tu nebyla fotka...
No - tak tohle důkladně vyčistit a vydesinfikovat a nejlíp aspoň na pár dnů zalepit - a URAZIT tu PAZOURU, která škrábala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.