Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení dásní

Od: tomino69* odpovědí: 18 změna:

Ahoj všem

Chci se zeptat co je nejlepší na krvácení dásní?

Předem díky za odpovědi

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Já nedám dopustit na zubní pastu Lacalut aktiv. Jeden čas mi krvácely dásně a to bylo v práci nepříjemné. Stačilo trochu této zubní pasty a krvácení okamžitě ustalo. Někdo mi také doporučoval Elmex, ale to jsem nezkoušela. Lacalut mi vyhovoval na 100 %. *smich*

hodnocení

2x

Určitě zkus zvýšit ústní hygienu - mezizubní kartáčky, párátka... Mělo by to pozvolna ustat. Pokud máš ale zánět dásní - červené, citlivé okraje dásní přiléhající na zuby, jdi k zubaři, něco ti doporučí.

tomino69*
hodnocení

Díky

Zuby si čistím 2x denně , červené citlivé okraje dásní nemám .

Projevuje se to jen při čištění zubů a nebo občas při konzumaci pečiva .

No ale nějaký problém tam bude... kdysi jsem se potýkala s tímtéž, od té doby, co utrácím nehorázné peníze za mezizubní kartáčky a nitě, mám svatý pokoj a moje zubařka nevychází z údivu, že nemám zubní kámen.

tomino69*
hodnocení

Ještě jednou děkuji .

Mohla by jste mi doporučit konkrétní značku? ( jestli se to smí )

Chodím si je kupovat do dm drogerie :), ale v lékárně byste se určitě vyřádil víc.

doplněno 16.12.08 17:59:

Šla jsem zahrabkat do koupelny - značka Dontodent, jak kartáčky, tak párátka s nitěma.

tomino69*
hodnocení

Na internetu jsem našel nějaký stomatologický gel ( Dental expert ) . Tak ho vyzkouším

martina30*
hodnocení

2x

Doporučila bych pastu Lacalut + k tomu ještě každý den používat Lacalut granule stojí to kolem nebo málo přes 100kč,ženšenovou pastu kupuji v lékárně a nebo zubní pastu Vincentku a určitě kvalitní kartáček,kterej Vám poradí bud zubní lékař nebo přímo v lékárně...

martini*
hodnocení

2x

A zvyšte příjem vitaminu C, to také pomáhá

honza123*
hodnocení

2x

dobrá pasta je Lacalut aktiv a používat mezizubní kartáčky. Zkoušel jsem i nitě, ale ty my nevyhovují. Taky jsem měl ten problém a zubař mi nařídil mezizubní kartáčky. Ze začátku jsem je na radu zubaře namáčel do kysličníku. Čistit si zuby jenom katráčkem NESTAČÍ. Do prostoru mezi zuby se i sebelepší kartáček nedostane ( ikdyž to bude tvrdit reklama) a tam si bakterie a nečistoty pořádají hostinu.

jezinka*
hodnocení

2x

Strýc měl podobné obtíže a doktorka mu zjistila paradontózu v začátečná fázi. Soporučila mu pastu Sensodyne a jemný kartáček+mu ukázala, jak si má čistit zuby.

paja*
hodnocení

2x

Taky nedám dopustit na zubní pastu Lacalut activ, po vyčištění jde úplně cítit jak se dásně stahují.

troja*
hodnocení

2x

lekarna.cz/...

lekarna.cz/...

doplněno 17.12.08 08:12:

platí druhý link

doplněno 17.12.08 11:38:

Chyba - zjistil jsem, že používám správně - docsimon.cz/...

tomino69*
hodnocení

Mockrát Vám všem děkuji za odpovědi . Chválíte zde Lacalut activ tak ho vyzkouším . Ještě jednou díky

cigi*
hodnocení

0x

Dobrou zkušenost mám se zubní pastou Lacalut, která ti dásně stáhne a po čase máš po krvácení..

venganza*
hodnocení

0x

Zajít si k zubaři :)

mata1707*
hodnocení

0x

Určitě ten vitamín C *palec*

tamari*
hodnocení

0x

Ahoj,krvácení dásní jsem znala mnoho let osobně a poté co mi můj zubař doporučil mezizubní kartáčky a dal instruktáž jak si čistit zuby kartáčkem,tak do 14 dnů jsem měla po krvácení. Mezizubní kartáček nemůže být jen jeden,ale podle mezer mezi zuby.Měl by klást malý odpor a stačí protáhmout mezerou jednou tam a zpět..Žádné drsné čištění. Myslím že na značce asi nezáleží.Jen na tlouštce.Já osobně mám pět rozměrů.U stoliček se kartáček ohne(aby se k zubu dostal) a z vnitřní strany vyčistí jednou. Než si člověk zvykne,tak to zprvu trvá déle,ale pak pár minut. Na kartáčky opatrně a citlivě jinak příjde čištění docela draho.;)

Jojo čištění zubů může být věda.*smich* Tak hodně zdaru a trpělivosti. Zdena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]