Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dluh, u České spořky

Od: annalol* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám problém... dostala jsem se na obyč. běžném účtu do mínusu cca -5,- a teď ke konci měsíce strhli jěště poplatky za vyřízení apd, dělá to nějakých -70,-.

Píšou mi že pokud rychle nespaltím začou si dál účtovat bla bla...

Nevíte jak dlouho trvá než začnou strahávat a dále si účtovat za to že jsem v mínusu? Za pár dní mám výplatu tak nevím zda už mám počkat na ni, nebo to ještě řešit okamžitě dnes.

Moc díky za rady

-A

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Denně se vám dluh navyšuje. Je problém zajít dnes do spořky a vložit na účet 70,- Kč?

ron*
hodnocení

1x

Řešte situaci dnes. Z minusové částky si spořitelna účtuje úroky, je to vlastně půjčka. Sice to nebude žádná závratná částka,ale je to zbytečný výdaj.

hop®
hodnocení

0x

Řešení neodkládejte, některé banky si v podobném účtují smluvní pokutu třeba 500,-Kč, pokud nepovolený debet nevyrovnáte do několika dnů...

doplněno 07.05.13 00:11:

*... v podobném případě...

mike32*
hodnocení

0x

Ono je nejlepší to nechat na později ... až si naúčtují úroky, penále, pokuty ... náklady za upomínky ... poté náklady na právnika, exekuce ... nechte to uležet ...

PS : Vůbec jsem nepochopil Vaši otázku - můžete mi vysvětlit na co vlastně čekáte a proč to nejdete okamžitě zaplatit?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]