Nejste přihlášen/a.
Já bych se držela zpátky a odpovídala na pozdravy tak, že budu kopírovat druhou stranu, nebo navážu na signál od ní a přidám se něčím podobným... mívám podobný problém s líbáním na tváře a objetím s kamarádkama - nejsem až tolik kontaktní člověk a tak tím mám problém, postupuju stejně - sama první krok nedělám, ale přidám se...
Idiota ze sebe dela ten, kdo podava tim zpusobem ruku, jelikoz takove gesta ma spoustu mladych ruzne, nikdy nevis jak tu ruku a co snim pak mas udelat. Nevim ktera situace te ceka, abys z toho mel strach, ale predpokladam ze zadost o pracovni misto to urcite nebude. Takze to vidim na nejakou hospoodu, popripade klub, kde je takove zvlastni podavani rukou bezne. Takze zde neexistuje zadna rada, jen delej tak, jak udela ta strana, ktera tu ruku nabizi.
Na oficialni ceste napriklad na uradech, ve spolecnosti a pod. se ti tohleto nestane.
doplněno 11.02.13 14:35:
No já nevím, že by se mezi mladými dnes podávala ruka, to vidím spíš u křesťanů, ti si ruce podávají. Jinak samozřejmě, jak píšeš, vyhýbavé chování nic neřeší, jen SF zhoršuje. Takže když Ti někdo podá ruku, tak mu ji stiskni (jen si dej pozor, aby to nebyla "leklá ryba", jak se říká). Jinak by to mělo být OK, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.