Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umrtí v rodině - jak zjistím důvod umrtí?

Od: miki* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,kde prosím Vás zjistím na co mi zemřel otec,nevím kam se s tímto dotazem obrátit Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

4x

Upřímnou soustrast.

Podobné informace s z důvodu ochrany osobních dat nesmí běžně šířit, proto v úmrtním listě nejsou. Kontaktujte lékaře který konstatoval smrt, případně pokud proběhla pitva tak je. Nesdělí vám to ale po telefonu ani písemně, je potřeba tam osobně zajít aby vás mohli ověřit podle občanky - je to moje osobní zkušenost, kde mi patolog četl tátovu pitevní zprávu.

hodnocení

1x

Dobry den,nekdo musi mit umrtni list,ne?Tam se to vetsinou pise.Kdyz mi zemrel muz,tak byla diagnoza,misto umrti nemocnice.

hodnocení

0x

Pokud zemřel v nemocnici, pak Vám to řekne jeho ošetřující lékař.

Pokud např.doma ve spánku, pak také možná nikdo..Pokud vím, tak v případě přirozeníé smrti bez podezření na cizí zavinění se

pitva neprovádí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]