Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ví někdo,kde koupím zdravotní podsedák na židli? Manžel ho potřebuje po totální endoprotéze a nikde ve zdravotních potřebách jsem ho neobjevila.V nemocnici ho ale používají.Poradíte mi?
Děkuji,rujet
Dobrý den. Rujet, zkuste se zeptat i v prodejně nábytku. Tam, kde se prodávají zdravotní matrace, prodávají i podsedáky na židle.
Dobrý den.
Tchán byl po operaci kyčelního kloubu a sedával na židli opatřené pevným tvrdším polštářem. Důležité je, aby židle byla vysoká nebo alespoň zvýšená tímto pevným polštářem.
Taky mám funglnovou kýčel, ale podsedák jsem nikdy nepotřebovala a to mám hooodně dlouhé nohy. Na židli mám stabilně vysoký podprdelník, křeslu dali moji mladí nové vyšší nožičky, u počítače mám židli nadoraz, na záchodě nástavec. Zas až takový problém, když ho neseženete, nebude. Jen pozor na křeslo a WC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.