Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fortuna, stírací losy - šance na výhru

Od: jajinn odpovědí: 10 změna:

ahojj má někdo zkušenosti s loteriefortuna.cz/... se stíracími losy? Je nějaká šance vyhrát? Já si mylsím,že je nulová že na stíracích losech žádná výhra není jenom na pár.. nebo se pletu? Někdo už vyhrál? ;) pochlubte se =)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

radím rychle pryč a jak tomu propadnete tak rychlá smrt*smich*

hodnocení

0x

mám pocit, že tyto společnosti jsou povinné zveřejňovat, kolik ze zisku jde zpět na výhry... dřív se to dalo najít možná rovnou na losu v pravidlech a podle toho si to lze lehce spočítat ;)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Na stiracich losech jsem vyhral nekolikrat 5, 10 kc. Ani nevim proc to porad kupuju, kdyz vyhrat proste nemuzu :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Není čím se chlubit:-D ano,dva jsem koupila a nic.Sázka stírací losy-každý čtvrtý výherní(tam to jde)-od 20kč a moje nejvíc 200kč.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Větší výhry bývají na losech od 50 Kč. Já jsem vyhrála několikrát, dokonce na dva od Fortuny 20 a 40 Kč. Na losech vzadu je uvedena celková částka výher, počty jednotlivých výher a počet vydaných losů. Lze se podle toho dopočítat.

deinisa
hodnocení

0x

my kupujeme stále losy a vždy vyhrajeme 20,- nebo 40,-

taddy
hodnocení

0x
Vyhrál jsem za 50,- Kč - 2000,- Kč, za 20,- Kč - 80,- Kč, jenže spíše jde o náhodu výherní los je třeba 1 z 1000 nebo 10000.
Není to přístup jak získat rychle peníze, to radši brigáda v supermaretu nebo distribucí novin - za 2 hod. denně mám 300,- Kč za měsíc cca. 5400,- Kč.

petrnovotny
hodnocení

0x
Ja jse vyhral2000000 za 50
/

pajina
hodnocení

0x

Na los max. 500Kč (1x), většinou je to 20, 40, 100, 200Kč, ale ve Druhé šanci jsem vyhrála na los Zoo, Prase v žitě, Autolos - kartu na benzin 2500,-, Dinousaři - rodinnou vstupenku do dinoparku :o)

macek*
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem jednou vyhrála na los Maxi rybka od Fortuny 10,000,- stál 200,- ;) ale asi to bylo štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]