Nejste přihlášen/a.
s přitelem spíme už asi 8 měsíců...je to krásný, ale po styku mě vždycky bolí přirození...zkusili jsme už gel i kondom,ale nepomohlo to...na začátku styku mě to nebolí, ale ke konci už to začíná bolet...děkuju za odpovědi
Určitě bych neodkládala návštěvu gynekologa, může jít o zánět, varix ( křečová žíla), cysta - strašně variant. Nemusíte se stydět, hlavně ať vyloučíte vážnější příčinu.
mám úplně stejný problém a je to čas od času horší.. taky bych měla na gynekologii ale mým vellkým problémem je stydlivost.. i přestože vím, že doktor je na to zvyklý tak to nějak nemůžu překousat každopádně Vy si tam určitě co nejdříve zajděte, pokud chcete sex prožívat krásně a ne s bolestí.. zdravím
jinak souhlasím s předcházející odpovědí vyzkoušet různé polohy, může to být i dlouhým setrváním ve stejné poloze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.