Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střevní chřipka

Od: vikuturu odpovědí: 9 změna:

Mám střevní chřipku, ale je taková zvláštní. Mám jakoby průjem, ale zároveň nemám nutkání jít na záchod. Nemůžete mi někdo poradit co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Vydržet 3 dny, pak to přejde.

vikuturu
hodnocení

Děkuju :) Jsem prostě hypochondr. Přišlo mi akorát divný to, že při PRŮJMU nesedím na záchodě od rána do večera, ale v podstatě se mi na záchod vůbec nechce.

ladaadal*
hodnocení

0x

Jestli to začalo dnes, může se to zítra zhoršit nebo ustoupit úplně. Jak víš, že jde o střevní chřipku?

vikuturu
hodnocení

Mám zvýšenou teplotu, jsem unavený a v pondělí jsem půl dne zvracel...

ladaadal*

to by mohlo být. vydrž, přejde to

vikuturu
hodnocení

Děkuju. Samotný průjem by mi nevadil. Znepokojuje mně spíš to, že vůbec nemám nutkání si dojít a to i přesto, že mám průjem.

papol
hodnocení

0x

Po 3 - 7 dnech by se to mělo upravit. JInak na upravení si dát každý den alespoň 1x denně probiotika. pomůžete tím zbavení se chřpkového viru.

hodnocení

0x

Klečí chlap u potoka, rejžákem drhne rifle a přitom si brumlá: Dneska už člověk nemůže věřit ani sám sobě. A to jsem si chtěl jenom prdnout...*haha*

Tak a´t to nedopadne podobně a ať to brzy přejde. Jaga.

andrea1*
hodnocení

0x

A klasiku na průjem - tabletu Endiaronu (seženeš volně v lékárně) jsi vyzkoušel? My ho máme pořád, pro takové náhlé případy, doma. Jinak dost pij a kdyby problémy trvaly i další den.tak k lékaři. i když to bude asi dost problém když necítíš, že se ti chce.

Jinak mě Jaga opět pobavila...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]