Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé mapy na kůži

Od: xxxx* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

je tady mladá maminka,která by mi poradila co se to mému kloučkovi mohlo ukázat na jeho kůžičce...*plac*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

3x

Ano, s největší pravděpodobností alergická reakce. Důvodem může být prací prášek, zásyp, olejíček...

xxxx*
hodnocení

děkuji za reakce...

Od narození se dokrmuje Nutrilonem,tak si myslim,že reakce na mleko by byla už dříve.

Do koupele přidavam Linolu a mažu jej Avirilem.Doktor nam přidal Vigantol po 2 kapkach denně pro lepší vstřebani vapníku do kostí.

Jídelníček dodržuji...

Už je to lepší tak uvidím jeste dneska co bude. Postupně uberu olejíček a uvidím:)

hodnocení

2x

Dobrý den. Přijde mi to, jako alergická reakce, ale nejsem lékař. Ten by Vám to řekl s jistotou.

doplněno 17.10.12 12:05:

Mohlo by to být i z mléka. Jestli kojíte, něco, co jste zbaštila, mu nemuselo "sednout"...

hodnocení

1x

A stara maminka by poradit nemohla?
Zajdi k doktoroj a necekej 1/2 dne na odpovedi.

xxxx*
17.10.12 11:40
hodnocení

foto

Malé mapy na kůži

meruzalka1
hodnocení

0x

Mně to trošku připadá jako kopřivka,ale nejsem si n a 100% jistá. Zajděte s malým k doktorovi,určitě se jeho probémy rychle vyřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]