Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlení citátu

Od: lentilka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit s vysvětlením citátu. Jak byste vysvětlili citát Thomase Carlyleho: Ideál je v tobě samém. Překážky k jeho dosažení jsou také v tobě.

Díky za odpovědi, klidně se i rozepište

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

1x

Dle mě tím chtěl říci, že každý člověk může dosáhnout svých snů a ideálů, toho za čím si jde a to co mu v tom brání je on samotnej protože jak by se řeklo jinak ,,když se chce, všecko jde" :)

hodnocení

1x

Hranice máš jen ve své hlavě ;)

sebod*
hodnocení

0x

Lentilko . A jak si to vysvětluješ Ty? Zkus něco a my rádi doplníme...*placni*

ladaadal*
hodnocení

0x

Řekl bych - své cíle si každý nastaví sám za sebe a jestli jich dosáhne je čistě jenom na něm.

buss
hodnocení

0x

Co si kdo udělá, to má. Řešení je ve mně. Nikdo za mne nic neudělá a proč by? Každý strůjcem svého štěstí. Jak si kdo ustele... Každý si svoji jámu kope sám. No bože...

hodnocení

0x

Já odpovím příslovím ve stejném duchu - Každý strůjcem svého štěstí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]