Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se na mě dívají starší chlapi?

Od: baruna* odpovědí: 16 změna:

Ahoj,

je mi 15 a přijde mi, že jsem se v životě nelíbila klukovi v mým věku. Nechápu čím to je, neoblíkám se nějak výstředně, nebo vyzívavě, aby se na mě měl někdo koukat. Když jdu po ulici, tak mi přijde, že se za mnou otáčí jenom kluci, nebo spíš chlapi, starší 20 let. Mě osobně se víc líbí starší kluci, ale nevím proč se na mě dívají o tolik starší.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

madboy*
hodnocení

0x

asi budes kocka.wrrr*cert*

baruna*
hodnocení

aha, hmm.. :D :D

martinaa*
hodnocení

0x

:D Je úplně normální, že se dvacetiletý kluk otočí za patnáctkou. Dneska holky v patnácti díky HA a šminkám vypadají starší, třeba na 17, 18.

Snad ti dvacetiletý kluk nepřijde jako skorodůchodce.;)

doplněno 17.10.12 12:56:

Tak to já měla v patnácti partnera pětadvacetiletého, v devatenácti jedenatřicetiletého, mě to jako jednou nohou v hrobě nepřišlo:D

Ovšem zjitila jsem, že některé náctileté považují starší muže (30 let) za "divné" a staré, s ekterými by si nikdy nic nezačaly...

martinhajek*
A muži po třicítce jsou jednou nohou v hrobě :-D
Ne, ale je fakt že mně když bylo patnáct, taky mi všichni přes pětadvacet přišli tak nějak starší :-D
doplněno 16.10.12 21:51: Starší, tím myslím napůl mrtví ;)

ron*
hodnocení

0x

Ahoj,

Možná máš pusu od mléka, a proto se otáčejí.*smich*

Ale teď už vážně. Možná si to jen přeješ. Nebo se líbí Tobě, díváš se na ně, no a tak se otočí. Nic v tom nehledej a zůstaň u toho otáčení, zájem vždy potěší. Ale jinak si hledej spíše chlapce blíže Tvému věku.

mojmovl*
hodnocení

0x

Jsem starší a taky se rád podívám na pěknou holku;)

namyslenecek*
hodnocení

0x

Tak bud rada ne?kdyz se ti libej ty starsi

hodnocení

0x

Myslíš ty, na které se vyzývavě podíváš? ;)

martinhajek*
hodnocení

0x
Na tom není nic zvláštního. I já se občas otočím za mladou holkou a to jsem už šest let ženatý, to se přece nevylučuje :-D

ladaadal*
hodnocení

0x

Buď úplně v klidu. Jednou přijde doba, kdy si budeš v duchu říkat, sakra, kdyby se za mnou otočil aspoň ten starej páprda, když už nikdo jinej*smich*. Prostě se jim líbíš. Jestli ti to vadí, hoď na sebe pytel od brambor a hlavu namaž thérem, i když se otočí, určitě už s jinými pohledy.*smich*

V jedné povídce od Š+G bylo: "když budeš mít na hlavě barel dehtu, otočí se i chlap!" *smich*

ladaadal*

Magdon - nojo, ale tam to říkal otec synovi, aby mu nemusel kupovat klobouk, neb lahev rumu zahřeje stejně, ne-li líp a za menší peníz*smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
:) Ne,vážně-s postupem věku se už na tebe budou koukat míň a míň a pak budeš ráda když po tobě koukne i ten 25letý:-D
Jsi sympatická a mladá.Proto se rádi kouknou.Možná že hledají ztracené mladí.Zažila jsem to když jsem malou v parku chovala.Nadávala jsem v duchu že mě sleduje pedofil,protože není normální aby muž tak zíral na batole.Pak si přisedl a povídal že se mu před týdnem narodilo děvče a že jej ještě neviděl,skoro se mi tam rozplakal...proto nesoudim dokud neznam fakta...

hodnocení

0x

přijde doba že budeš ráda že se na tebe podívaj aspon ty starší *frajer*

jinak naprosto normální jev ti starší včetně mě se vždy rádi díváme na opačné pěkné mladší pohlaví protože až nás toto jednou přestane zajímat tak to bude znamenat že sme již mrtví ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Za mnou se vždy otáčeli odhadem o 5 - 50 let starší muži, chichi. Možná vypadáš o něco starší, než jsi, rozhodně má ale vliv i to, že muži si prostě často vybírají mladší partnerky, než jsou sami. Neřešila bych to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]