Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslala jsem peníze na účet, zboží nikde

Od: rihanna odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, vyhlídla jsem si na bazos.cz použitý telefon a zaplatila jsem předem, nicméně po zaplacení na účet prodávajícího jsem nic neobdržela. Vím, udělala jsem chybu, neměla jsem nic předem posílat, ale i taky zajímalo by mě, zda mám podat trestný oznámení, nebo jak se bránit? Poslala jsem 1.500,-...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Jak neřešit, právě naopak bych si toho hajzla našel. Číslo účtu máte, tak šup na policii, oni si ho najdou.

fino97*
hodnocení

0x

Zkuste to resit s prodejcem...odpovida napr.na maily?jak je to dlouho?

ok®
hodnocení

0x

na bazoši je tlf od prodejce(většinou), zkuste volat, nebo taky pár mejlů

počkat pár dní

a pak to řešit

stribrnak*

nebo potom zde

aplikace.policie.cz/...

tohle bych nikdy nerisknul... když chcete platit předem, navrhněte prodejci at vam vystaví předmět třeba na aukru, pak ho tam kupte a zaplattě..

rihanna
hodnocení

Bohužel jsem psala email i volala, ale telefon má vypnutý a na maily nikdo neodpovída. Co se týče doby, je to asi měsíc...

buss
hodnocení

0x

No a Policie dokáže podvod (cena)? Z toho se vykecá. Udělit minusové hodnocení. A proč ne aspoň dobírka?

aukru
hodnocení

0x

Takt to nevím, to se mi ještě nestalo, prodávám a kupuji zboží na aukru a taky platím předem, ale zboží jsem vždy obdržel. Policii nemá cenu kontaktovat, cena je nižší než 5000 kč, podle mě ty peníze asi neuvidíš. Přiště zboží kupuj na aukru je to bezpečnější.

hg

neřešit prostě je 1500 fuč no..Za chyby se platí

martinaa*

Naopak, klidně podat TO a doložit vše možné, maily, telefonáty. Když si kažý řekne - tak já to řešit nebudu, 1500,- zase není tak moc - tak to takovým hajzlům bude procházet pořád dál.*stop*

iz*
hodnocení

0x

Kromě policie bych to sdělila i vedení portálu. Ani Bazoš nemá zájem o podvodníky.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tak policie si stim poradi, ma cislo uctu a ucet ma majitele. Kdez to na dobirku taky mohl poslat cihlu a nikdo mu nedokaze jestli to udelal nebo ne.

Pokud je takto okradenych vice, trestny cin je od 5000Kc. Takze to chce najit i dalsi okradene.

pt®
hodnocení

0x

Jak Vám někteří již poradili, psát mejly, možná je prodávající nemocný. Ale nečekat dlouho a pak na Policii. Já několikrát takto kupovala zboží, jenže ne na Bazoši, ale pouze na "mimibazar.cz" a tam zatím bylo vše v pořádku. Chápu, že Vámi vybrané zboží nemusí být v nabídce mimibazaru, ale pokuste se někdy vybrat zboží i tam. Radím jen podle osobní zkušenosti. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]