Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vyhlídla jsem si na bazos.cz použitý telefon a zaplatila jsem předem, nicméně po zaplacení na účet prodávajícího jsem nic neobdržela. Vím, udělala jsem chybu, neměla jsem nic předem posílat, ale i taky zajímalo by mě, zda mám podat trestný oznámení, nebo jak se bránit? Poslala jsem 1.500,-...
na bazoši je tlf od prodejce(většinou), zkuste volat, nebo taky pár mejlů
počkat pár dní
a pak to řešit
Takt to nevím, to se mi ještě nestalo, prodávám a kupuji zboží na aukru a taky platím předem, ale zboží jsem vždy obdržel. Policii nemá cenu kontaktovat, cena je nižší než 5000 kč, podle mě ty peníze asi neuvidíš. Přiště zboží kupuj na aukru je to bezpečnější.
Jak Vám někteří již poradili, psát mejly, možná je prodávající nemocný. Ale nečekat dlouho a pak na Policii. Já několikrát takto kupovala zboží, jenže ne na Bazoši, ale pouze na "mimibazar.cz" a tam zatím bylo vše v pořádku. Chápu, že Vámi vybrané zboží nemusí být v nabídce mimibazaru, ale pokuste se někdy vybrat zboží i tam. Radím jen podle osobní zkušenosti. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.