Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovala jsem se do nevlastního bratra

Od: roxana* odpovědí: 7 změna:

Je mi 15 a zamilovala jsem se do mého o 3 roky staršího nevlastního bráchy. Ani se na něj nemohu podívat aniž bych začala červenat. Když sním mluvím nedokáži se normálně vyjádřit. Zadrhávám... Vlastně ani nevím co po Vás chci aby jste mi napsaly. Ale jen jak si ho "znelíbit" nebo nevím jak bych to napsala lépe ale co když mu to dojde a bude na mě naštvaný. Nebo... já opravdu nevím co mám dělat...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Já nevím jestli je k čemu gratulovat. Nevlastní bratr-máte jednoho rodiče společného nebo jde o adopci?, myslím, že v tomto případě to zákon zakazuje. Vy jste maminky a ta si dovedla přítele se synem, zde by to asi šlo. Milovat vám nikdo nezakáže ale dál ten vztah posunout nemůžete. Krásných 15 let, to se vám jistě za týden zalíbí kluk od vedle a zapomenete na nevlastního bratra jako na oběkt své touhy.

prochy35*

proč ten negativismus

roxana*
hodnocení

Já jsem mámy a ta si dovedla přítele se synem.

PS: Nikdy jsem nebyla přelétavá a nic/nikoho jsem nikdy nevyměnila za pár dní za něco/někoho jiného. (Snad rozumíte... Nevím jak jinak to napsat) Ale míte pravdu... Každej nikdy neví...

lidus*

Pokud tomu rozumím tak to není váš a to ani nevlastní bratr, zákon proti tomu jistě nebude no ale i tak si uvědomte, že se dáte na čas dohromady, pak se rozejdete a budete vedle sebe muset žít. I když škoda lásku zahodit a nezkusit to.

askmenow*

Já bych v tomto případě na toho kluka zapoměla.

Možná to zní tvrdě, ale je ti patnáct, jemu osmnáct... lásek přijd eještě hodně. Kolik párů tohoto věku spolu zůstane více než pět let? Mizivý zlomek... Navíc, přecijen je rozdíl, mezi láskou a zamilovaností.

Hlavním argumentem je ale to, že kdybyste se rozešli, zůstaly by mezi vámi pravděpodobně velmi napjaté vztahy... a přesto byste se museli dál vídat.

Osobně to nedoporučuji.

prochy35*
14.10.12 20:12
hodnocení

0x

gratuluju

stribrnak*

at to vyjde!*pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]