Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silná a bolestivá menstruace

Od: janin* odpovědí: 4 změna:

Před týdnem jsem byla na ženském a prý je vše v pořádku, ale asi 3 měsíce mě trápí silná a bolestivá menstruace.

Má nějaká něco osvědčeného na to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

1x

"janin" a užíváte HA? Možná by Vám bolesti zmírnila. Jinak si vemte prášek od bolesti, někdo s bolestmi trpí celý život až do klimakteria. - pt

kerstyn*
hodnocení

1x

Dobry den, bolestiva menstruace muze mit hodne pricin, napriklad nachlazeni . Jestli Vam doktor rekl, ze je vse v poradku, zkusila bych antikoncepci, me osobne pomohla, mela jsem takove bolesti, ze jsem na tri dny v mesici byla uplne odriznuta od spolecnosti a prace. Myslim, ze za tu ulevu to stoji, nebo si kupte utisujici prasek, primo na tento problem, kupuji si to divky jiz na Zakladnich skolach:)

keliska001
hodnocení

0x

Bohužel i já jsem měla (a sem tam ještě mám) velmi ale vemi bolestivou menstruaci. Také podle všeho na žádný pánevní zánět netrpím,vše je v pořádku, ale bolesti se dostavovaly opravdu u mě hrozné. ještě před porodem a těhu jsem i někollikrát omdlívala bolestí, a běžně jsem z bolestí při měsíčkách i zvracela moje gynda mi řekla,že je to normální. Po porodu se to o moc nezpravilo (rodila jsem císařem),ale po porodu sem začala brát antikoncepci a bolesti trošku ustaly. tak jestli Vám můžu poradit,nechce si napsat antikoncepci,jestli máte důvod, některá antikoncepce Vám dokáže velmi výrazně od bolestí pomoci a velmi výrazně Vám ty bolesti omezí. není při tom vyjímka,že byjste měla bolesti úplně na minimum. Přeji hodně sil do dalších let.

askmenow*
hodnocení

0x

Mě na toto pomohlo braní hormonální antikoncepce. Pokud neplánujete miminko, být vámi bych si ji nechala napsat.

Jinak doporučuji zajít i na jinou gynekologii, myslím, že vám nějaká řešení měli navrhnout, ne říci, že je to v pohodě, když máte silné bolesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]