Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
prosím o názory, rady postřehy...
Jsem měsíc vdaná. Jenže můj muž přišel na to, že jsem ho obelhala (ne s jiným mužem) a v tu chvíli se odstěhoval...nechce se mnou mluvit, jen chce abych se odstěhovala
Je to 10 dní stará věc, ale já jsem šílená hrůzou, že mi neodpustí, že je to konec...
Záleží,čím jste ho obelhala.
Buď je to drobnost anebo jste mu zatajila např.3 děti z prvního manželství.
Těžko Vám napsat radu nebo postřeh,když nevíme víc.
někdy na jaře jsem zjistila, že laškuje pod 3 profily na badoo. Tak jsem si ho založila taky...chytl se hned. Jenže já jsem s ním nelaškovala, ale radila mu, ať toho nechá, když má doma prima partnerku...časem to udělal
Pak jsme se přesunuli na fcb a on se mi velmi svěřoval, protože žil v domění, že jsem terapeut. Řešil se mnou věci, které by mi jako své partnerce nikdy neřekl. Paradoxně jsem mu pomohl od mnoha pochybností...
v den, kdy jsem chtěla tu virtuální smazat, uviděl ten amail na hlavní stránce a všechno bylo venku
To,že chlapi mají svůj virtuální svět,je normální,důležité je,aby to zůstalo jen v této rovině.
Tehdy na jaře jste ale ještě nebyla vdaná...?
doplněno 14.10.12 15:43:No,možná ne až tak úplně normální,ale časté,to ano.
ne, to jsem ještě vdaná nebyla. Víte, celé to teď vypadá, jako že jsem ho zmanipulovala a podvodem vehnala do sňatku...
já vím, že jsem to neměla dělat, ale udělala jsem to ze strachu abychom se nerozešli...později jsem mu radila i ohledně jiných věcí...řekla bych mu to samé i za sebe, ale o těchto věcech své partnerce chlap nepovídá...takže jsem ho hnusně podvedla...
V dobré víře jste ho oklamala. Teď se nejspíš před vámi cítí zahanben a do jisté míry zrazen. Dejte mu čas, promluvte si s ním o tom.
Takhle mě "obelhat" moje přítelkyně, tak jí dám taky okamžitě sbohem ... Nechápu čemu se divíte?! Je mi ho líto, že si Vás vzal ...
doplněno 14.10.12 16:04:Přeji mu at se s Váma rychle rozvede a najde si nějakou normální pěknou ženskou ...
Dobrý den. Ztracená důvěra se někdy těžko získává zpět. Vy jste byla ve výhodě, věděla jste, kdo on je a pokud píšete, že jste ho zbavila mnoha pochybností, nemusel to být zase tak úplně dobrý skutek od Vás. Pokud se ty pochybnosti týkaly Vás, pak jste vše dělala ve svůj vlastní prospěch. A Váš, dnes již manžel, to může brát tak, že jste s ním manipulovala a vmanipulovala jste ho tam, kde jste ho mít prostě chtěla. Nedivím se, že se mu to nelíbí a zlobí se na Vás. Pokud Vás považoval za terapeuta, upnul se na Vás v domnění, že najde pomoc se svými problémy. Teď se asi cítí být Vámi zneužitý. Těžko radit, když vás neznáme ani jednoho. Ale pokud toto nabouralo váš vztah již po měsíci sňatku, to tedy neměl moc pevné základy. Jediná rada je, zkusit ho přimět k rozhovoru a vysvětlit si, proč jste to udělala, co jste tím sledovala a čeho jste tím chtěla docílit. Muž je lovec a poznání, že to byl on, kdo byl vlastně loven celou tu dobu, pro něj může být podpásovka, s kterou se někdo jen těžko vyrovnává. Pokud s Vámi naprosto odmítá komunikovat, pak se s tím musíte smířit. Každý děláme chyby, někdy je třeba za ně zaplatit...
Nezlobte se ale copak k vůli takové prkotině se dnes lidi rozvádějí? Po měsíci od svatby kdy ještě mají růžové brýle? Buď je za tím něco jiného a nebo je to celé vymyšlené.
Taky si myslím, že kdyby se lidé po měsíci manželství rozváděli kvůli podobným věcem, tak soudci rozvádějí ve dne v noci. Spíš si myslím, že váš manžel je cvok a trouba. Kdyby se to stalo v mém manželství, považoval bych to spíš za dobrý vtip. Nevidím v tom vůbec žádný podvod a asi bych to dával k lepšímu v dobré společnosti přátel.
Horší ale je, že se váš manžel hodně zaseknul a třeba ani neví, jak z toho ven.
Popsala jste situaci hodně,hodně stručně.Nebylo za tím vším ještě něco víc?Mám ten pocit,že by ten váš vztah stejně asi neměl dlouhého trvání. Jak jste se celkově dloho znali a z jakých pohnutek jste se rozhodli uzavřít manželství? Je třeba toho vědět mnohem víc,abychom vám mohli poradit.
I když budeme vědět úplně všechno,stejně neporadíme.
Nejlepší bude,když se odstěhujete co nejdřív to půjde a nechte všemu volný průběh.
Rozvádět se zatím manžel nechce,jestli jsem dobře četl.
Napsala jsem mu, že jsem mu nikdy nemínila ublížit, ale že si uvědomuji, co jsem provedla a pokud bude chtít, podepíšu mu hned rozvod, protože o ten papír vlastně vůbec nejde. Brali jsme se proto, abychom byli kompletní, tak jsme si to říkali, tak jsem to opravdu cítila...jenže...
Nereagoval na rozvod, teď odjel do zahraničí...cca na týden. Nekomunikuje
známe se rok, byli jsme spolu opravdu šťastní, máme společné zájmy, vkus, máme rádi stejnou hudbu, já rozumím jemu, on mě. Trhalo mě na kousky, když jsem zjistila to badoo...prostě instinktem
Jenže jsem já husa debilní neodolala možnosti mu radit ve věcech, které by mi nikdy neřekl...
se zásnubním prstýnkem přišel on...bylo to pro mne překvapení, ale miluju ho, proč nebýt ženou skvělého muže...takže když se ptal té druhé, jestli udělal dobře, řekla jsem mu, že si dobře vybral a ať se klidně ožení když to cítí...
Dobrý den, myslím, že to je pro Vás velmi dobrá zkušenost na celý život, že to ,co jste udělala, se skutečně nedělá. Tohle byste si měla z téhle situace odnést, ať už to s Vaším manželstvím dopadne jakkoli. Jinak Vám nezbývá než čekat a doufat... Dát mu čas a prostor, aby to "vydýchal". Odstěhovat se, neuhánět ho, jen mu dávat najevo, že velmi litujete toho, co se stalo... Pokud Vás opravdu miluje, tak se vrátí, ale musíte počítat s tím, že už Vám pravděpodobně nebude věřit... To není dobré pro vztah na celý život...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.