Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, příští týden odlétám pracovat do USA do právnické firmy a můj šéf který mě zaměstnal přes léto mi doporučil at si koupím drahý oblek... že to na klinty dělá dojem (plat je astronomický na naše poměry, ale v centru NY asi moc ne) Takže se chci zeptat jakou značku obleku si mám koupit?
Pokud chcete zapůsobit, tak jednoznačně kvalitní oblek na míru. Sehnat v ČR opravdovou kvalitu je nadmíru složitý úkol a když už najdete, bude neskutečně předražený. Pokud máte astronomický plat, určitě pro vás nebude problém zaleťět si na den dva do Londýna a navštívit proslavenou Saville Row, kde je obrovský výběr kvalitních krejčovství (například Huntsman, nebo Gieves&Hawkes), nebo třeba Oxford Street, kde můžete sehnat i Armaniho za slušnou cenu.
No já bych se poradila s nějakým kolegou, který už tam pracuje delší dobu. Možná by Vám mohl poradit i dobrý obchod, kde ho koupit. Aby jste si nekoupil nějaký zbytečně drahý, nebo barvu, která zrovna v té firmě "neletí".
Mně se nelíbí ten proužek.
Podle mne je důležitější, aby Vám oblek dobře seděl, a abyste se v něm cítil dobře, než nějaká konkrétní značka. Spíše bych dala přednost obleku na míru.
Také se mi ten proužek nezdá. Kvalitní oblek šitý na míru seženete i u nás. Konfekcím bych se pokud možno vyhnul.
Pokud si ho necháte udělat až tam, pak vám tak asi lépe poradí, jaké obleky frčí u právníků. Případně se porozhlídnout přímo ve firmě. Dále by bylo vhodné, mít jeden rezervní oblek pro případ, že stávající poputuje do čistírny.
Hlavně si nevybírejte oblek na netu. Podívejte se na něj v obchodě, zjistěte si, zda k vám sedí barva i střih a pak si ho teprve nechte ušít. Nezapomeňte na dobré boty!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.