Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, zda je zaměstnavatel povinnen umožnit mi výměnu směny/odchod z práce atp. abych mohla jít volit? Obě mé směny (včera i dnes) byly neslučitelné s dobou otevření volebních místností. Včera jsem musela zaskočit za kolegu 14-22 a dnes jsem měla svoji klasickou směnu 6-14. Šéfovi jsem nadnesla své přání jít k volbám, jestli se můžeme nějak dohodnout... Koukal na mě jak kdybych spadla z měsíce a že to by tedy jako nešlo, protože směnu nemá kdo vzít. Jasně, že teď už je pozdě, ptám se spíš ze zvědavosti, zda mi někdo může bránit v tom jít volit.
A teď je to jasné, proč nešli lidé k volbám. No, prostě museli být v práci. Takže, příště včas vyřídit u zaměstnavatele volno. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.