Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volby - chybí mi volební lístky

Od: magdal odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím vás oni jsou dneska volby? Já vůbec nedostala volební lístky, bydlím Praha 10, je to možné?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dnes a zítra se konají krajské a senátní volby. Do krajských zastupitelstev se volí v 13 krajích, ne však v Praze. V senátu se obmění 1/3 senátorů, proto volby probíhají jen v některých volebních obvodech. Vás se pravděpodobně netýkají krajské ani senátní volby.

doplněno 13.10.12 07:29:

Mindo, je to tak nepochopitelné? V Praze se nekonají krajské volby a senátní volby se konají jen v některých obvodech.

magdal
hodnocení

děkuju všem za odpověd

JJ, díky, už je mi to úplně jasné... ;)

hodnocení

2x

V Práglu se nevolí!.!.! cs.wikipedia.org/...

doplněno 12.10.12 19:30:

Je to 2. věta .

hm... to je zajímavé, kolegyně je z Prahy (žižkov) a říkala, že má lístky a jde dneska k volbám... to jsem z toho jelen... *ee*

mikycz*
hodnocení

0x

Myslím, že to není problém. Když půjdete tam, kde se volí, váš okrsek... Tak by tam měli být lístky

magdal
hodnocení

Vždycky dostáváme lístky do baráku všichni nájemníci, ted nedostal nikdo.

coop*
hodnocení

0x

Je to možné.

hodnocení

0x

K volbám zřejmě nejdou všechny pražské části - já jsem Praha 11 a taky jsme nic nedostali...

hodnocení

0x

Tohle jsem před chvílí našla v přehledu zpráv - a pak, že se v Praze nevolí... *bzum*

V pražských Modřanech se ve 14:00 otevřely volební místnosti, stejně jako na Praze 2, 4, 8 a 12 - letos se do Senátu volí pouze na pravém břehu Vltavy.

hodnocení

0x

V Praze ste si přece před 2 roky zvolili.

doplněno 12.10.12 23:12:

.

doplněno 12.10.12 23:15:

Mám pocit že ste si tam zvolili na protest proti ,,velký koalici" ODS+ČSSD pana TŮMU z TOP 09.

Volby - chybí mi volební lístky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]