Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástup po MD k novému majiteli?

Od: razic* odpovědí: 4 změna:

dobrý den chtěla ,bych se zeptat,mám nastoupit po 8 letech ,kdy jsem měla 2 mateřské do práce ( 28.12.2008),kde mám platnou smlouvu,ale od 1.1.2009 se mění majitel,současná vedoucí mne nezná(je nová cca 2 roky) a v podstatě mě naznačila ,že neví co se mnou má dělat. Jaké možnosti mohou nastat pokud by se mnou již nebylo počítáno.Děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Jak nebylo počítáno?Vy už tam nechcete pracovat?Že se za 8 let na pracovišti změní poměry je na snadě.Tak to zkuste a uvidíte,třeba to bude dobré.Dnes se každý spíše o práci bojí,a lidi takové či "makové" najdete všude.

martini*
hodnocení

0x

Máte právo vrátit se na druh práce, který máte v pracovní smlouvě ( ne stejnou pozici), tzn. např. budete dál například administrativní pracovnice, ale třeba u jiného člověka, na jiném oddělení apod. Prostě nastupte a uvidíte. Mohou vám zkusit nabídnout změnu smlouvy nebo vám nabídnou dohodou odchod, s tím vším vy musíte souhlasit. K výpovědi mohou použít jen důvody uvedené v zákoně - nejčastěji nadbytečnost a organizační změny.

lidka*
hodnocení

0x

V každém případě doporučuji nastoupit v termínu, jak máte. Oni jistě o Vás dobře vědí, mají Vás přeci ve stavu zaměstnanců. No a počkejte si, co s Vámi zamýšlejí. Většinou za mateřskou dovolenou se bere záskok na dobu určitou. Pokud je Vaše místo obsazené, to je jejich problém. Můžete alespoň získat odstupné *nevi*

razic*
hodnocení

abych byla přesnější pracuji v obchodě ,který ted mění majitele a nevím zda musí se mnou nový majitel uzavřít smlouvu pokud mám platnou smlouvu u starého majitele ,který definitivně končí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]