Nejste přihlášen/a.
Jáké máte zkušenosti například s prodejem second handu nebo i jiného zboží přes internet? V minulem roce jsem ztratil dobře placenou práci a do ted´je to mizerie sehnat něco dobře placeného.Po pravdě beru co je a vždy doufám,že něco ve zkušebce najdu.Ale už je to více jak rok a on nic.Jsem sice chlap ve věku 45 let,ale přesto mě napadlo začít ze secondhandem či prodejem jiného zboží přes internet(aukro,mimibazar a.t.d)
Ono vydělat si 13 000 kč čistého měsíčně za 252 hodin strávených v práci + náklady za dopravu dát 6 000 kč mě připadá dlouhodobě k ničemu.Věčně čekat,že se ve zkušebce něco najde lépe placeného mě připadá docela naivní.
Budu vděčný za jákékoliv zkušenosti s prodejem čehokoliv přes internet,nebo i jné práce,které se dají dělat z domů.Ale kdybych si vydělal z domů 12 000 kč měsíčně byl bych na tom líp,než dojíždět do práce
Všeobecně by mě zajímalo kde sehnat zboží k prodeji..To nakupují ve velkoskladu nebo od výrobce a pak z toho mají provizi? Jak se to vlastě vůbec dělá,aby člověk něco vydělal prodejem zboží přes internet? Kde získat zbož k následnému prodejií? Co mohu proto udělat?
Předem díky všem za rady..
Kde sehnat zboží? Kdekoliv (jezdí i za hranice, velkosklady, výprodej...), jen si uvědomit, že se hradí poštovné, takže ceny k tomu Jřizpůsobené, aby se to vyplatilo. Podívat se na aukro.. jenže bacha, slídí FÚ (nebo jako podnikání).
jak se to dělá? No koupím levně a dráž prodám. Je-li kapitál, dovézt sem tam auto, moto... Ti co tak vydělávají .. nou hau.
Karlinko to je tedy rada, pokud máte neblahé zkušenosti asi jste dělala něco špatně nebo jste prodávala načerno a přišli Vám na to. Tímto se dá ale velice slušně živit i když dodržujete platné zákony ČR.
Začínala jsem s prodejem na Aukru před 8 lety, jen tak sem tam něco, staré věci. Dnes vlastníme ve dvou lidech 3 e-shopy s obratem 10 mil./rok.
Držím pánovi palce, nenechte se odradit ale musíte k tomu dospět sám, tohle Vám nikdo neporadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.