Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem poprosit o radu začala jsem chodit s jedním klukem,byli jsme spolu necelý měsíc a on mi pak jednou večer napsal že to nemá cenu,že si nemáme co říct.Tak jsem si s ním o tom promluvila a že budeme kamarádi ale nejde mit za kamaráda toho s kým chceme něco víc..a když uběhl týden po našem rozchodu mluvili jsme spolu zas a najednou bylo všechno fajn on mi řekl že se mu stýská ja jemu taky a zase jsme se dali dohromady..a já se dozvěděla že ten tejden co semnou nebyl jezdil za jednou holkou tak jsem si řekla v pohodě ale pak mi začala psát její kamaradka že jim ničim vztah ..vůbec jsem to nechapala a když jsem se na to zeptala jeho jestli jako chodí ještě s nějakou tak on že ne
..a už se skoro vůbec nevýdáme a furt se dozvídám že jezdí za ní
..jak dál?..když ho miluju?..
Holka, jako zamilovaná máš hodně růžový brýle, ale vezmi to racionálně. Když ti chodí za jinou po měsíci chození, kdy jsou většinou lidi zamilovaný a snesou si navzájem modrý z nebe, co se bude dít, až spolu budete dva, tři nebo 10 let, až ho budeš nudit. To budeš celý život pořád jen "bojovat s tou jinou"? Promiň, ale tohle by pro mě byl důvod k okamžitému odmilování. Najdi si někoho, kdo si tě zaslouží.
Ahoj,
takovéhle "úlety" bych mu netrpěl. Buďto chodí s Vámi, má Vás rád, nebo je to děvkař. Nezlobte se, že to říkám takhle, ale ten Váš se mi jako děvkař zdá. Buďto si dělejte dál růžové brýle, nebo zkuste být nad věcí a postavit se k tomu čelem. Takových kluků ještě bude... Přeji hezký večer
Mikycz, mně se jako děvkař nejeví. On se s ní regulerně rozešel, to ona ho uhání, přestože on si zjevně přeje něco jiného.
doplněno 11.10.12 22:23:Podle mne to návrat nebyl, přemluvila jste ho, že "budete kamarádi".
jo ale vratil se ke mě!...asi jen tak co......ale nebudu dál řešit už jsem mu řekla své a je konec ...
no dobrý no :DDD...jsem tak ubohá abych ho přemlovala že budeme kamaradi :DDDD...přemýšlejte nevíte co mi ten den řekl on se ke mě vrátil ze svojí vůle..nejsem taková abych někoho prosila tak na dně mě žádnej kluk nedostane )..!
Představte si, že to, co Vy té dívce, dělá jiná dívka Vám. Jak se budete cítit? Radši to okamžitě ukončete: - žádné psaní, žádné "kamarádství", prostě nic.
doplněno 11.10.12 18:28:Ano, máte.
"Váš kluk" dal přednost jiné. Měla byste to vzít na vědomí.
Snad máte nějakou cenu a snad si vážíte sama sebe, takže byste se měla podle toho zachovat.
já to mám ukončit ..když ona mi přebírá?
..to jí ho mám jentak nechat bez boje
..to ne to bych asi nezvládla
Jéje, v životě takových ústupků a kompromisů ještě bude...
Možná, že by bylo lepší ukázat, že jsi nad věcí a nechat to tak. Když píšeš, že jí ho nechceš nechat bez boje, jak si ten -boj- představuješ? Není nic veselejšího pro toho kluka, když se o něj perou dvě holky a pro tebe to bude jedině trapné.
nechci se s ní prát ..ale zase jí přece nenechám kluka kterýho mám fakt ráda a mám ráda i jeho rodinu nějaký 14letý holce já sice taky nejsem tak stara je mi teprv 17 ale mám s ním krásný zážitky a to všechno má skončit kvůli 14leté holce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.