Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem hrozně zvědavý a zajímalo by mě jaký názor má naše společnost na gaye.Děkuji za vaše odpovědi.
Dokud se mi nezacne plect do zivota, at si kazdy dela co chce.
Tot muj osobni nazor.
Co se tyce nasi spolecnosti, rekl bych, ze sme celkem tolerantni narod. Asi hlavne diky tomu, ze vetsina naroda je ateisticka.
Spis mi od gayu a lesbicek prijde divne, ze hlasaji o rovnopravnosti a zarazeni se do spolecnosti, ze jsou jako kazdy jiny, at se na ne nedivame jako na nekoho divneho a podobne, ale na druhou stranu poradaji pochody a party pro homosexualy. Tak bud sou nejaka skupina a nebo nejsou. Ale aby hlasali jedno a delali neco jineho... Kdyby se usporadal nejaky heterosexualni pochod, tak se urcite najde nekdo, kdo organizatory narkne z netolerance ke ctyrprocentni mensine.
Ale jak sem rekl. Osobne je mi to u pr... At si kazdej suka co chce.
Názor nenázor. Je to prostě určitá část společnosti. Její orientace nikomu neškodí, není nijak nakažlivá a ani jinak svou existencí nikoho neohrožuje. Je mi tedy zcela lhostejná stejně tak, jako mnoho menšin, s kterými tuto společnost sdílím. Pokud mám k některé z menšin či částem společnosti určité výhrady, je to pak vždy způsobeno určitou agresivitou či dopadem chování jejich členů na mou osobu. Asi tak...
Viděli jste Americkou krásu? Já jsem taky ve svém okolí zaznamenala, že ti nejvíce homofóbní jsou takhle nenávistní proto, že mají strach sami ze sebe - podvědomě tam nějaké své sklony cítí, ale za nic na světě si je nechtějí připustit, a tak všechno velmi, velmi hlasitě a nekompromisně popírají.
Podle mě to hezky napsal Axus - přece ať si každý dělá co chce, když tím neškodí jinému, ne?
Jo a když jsme u těch cikánů, tak ty mi zrovna dvakrát vábný nejsou Já bych se tady bez nich klidně obešla.Buď kradou a nebo šlapou.Klidně bych je všechny poslala na nějakej hoooodně opuštěněj ostroF.
Teď určitě dosatanu čoud od některých z vás, ale hlásim předem,je mi to fuk! JE TO MŮJ NÁZOR!
Cikáni mi uškodili v životě už několikrát, homosexuálové nikdy. Myslím, že jste to s tou globalizací malinko přeťápl. A pokud jste se někdy zalíbil nějakému chlapovi, to snad není taková škoda... Horší by bylo, kdybyste se nelíbil nikomu, ne?
Já se také domnívám, že není přeci normální odsuzovat někoho za to, že je homosexuální. To si přeci nikdo nevybere. Je pravda, že je třeba naučit se žít s lidmi, kteří jsou něčím odlišní. Mohou to být i lidé postižení. Ti se také v minulosti "odkládali" stranou od společnosti. Na druhou stranu je potřeba, aby ti, kteří vehemetně naříkají na rasismus, přijímali pravidla, která jsou pro společnost platná. Ovšem některé skupiny chtějí pouze výhody, ale neuznávají povinnosti. A určitě, kdybych si měla vybrat souseda, byl by to gay. Ale pozor! Znám pár velice slušných cikánů. No a v poslední době se mi zdá, že důchodci se také dostávají do nezáviděníhodné situace. Nevím, kdo o to usiluje, že senioři se dostávají ve veřejném mínění do pozice těch, kteří nadmíru čerpají státní rozpočet a zabírají mladým místo. Ale to by byla další otázka do diskuze.
Já osobně proti homosexuálům nic nemám ale jak již bylo psáno srovnávat je s cikány to je pro mě dost silné kafe.Můj bratr je gay a proto znám hodně gayů a nikdy jsem nepoznal žádného lumpa co by mi nějak vadil na rozdíl od cikánů.Všiml jsem si také že spousta homosexuálů je v naší společnosti spíše ve vedoucích funkcích je to asi tím že jim zbývá hodně prostoru na sebezdokonalování na rozdíl od většiny kteří se starají o své děti a mají tak více starostí.To je můj názor.
Můj názor je takový - naše společnost je náš hlavní problém, spousta lidí odsuzuje homosexuály a lesbičky - nechápu, já osobně proti nic nemám, jsou to taky lidi a mají právo na svůj vlastní život.Akorát si nemyslím, že by měli mít, v péči děti s tím nesouhlasim...a co Romové? no, neměli bychom je všechny házet do jednoho pytle.Spíš si myslím, že má spousta lidí zakomplexovaný svoje předsudky romové - prasata...to je asi ono - ale všichni stejná nejsou...J.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.