Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hradecaci,kde je u vas autobusak pro dalkove

Od: juglans® odpovědí: 10 změna:

Jiz jsem zakladala podobne tema z ktereho cisla mi jede bus,takze to mam vyreseno z 3 J.Nevyznam se vsak v Hradci,vim jen,ze pred halou vlakoveho nadrazi je terminal,ale predpokladam ze jenpro mestskou dopravu.Muzete mi prosim poradit,kde je autobusak,pro dalkove spoje,pripadne jak se tam dostanu.Jedu od vlakace k fakultce a vubec to v HK neznam.ne ze bych se nemohla poptat a zjistit na miste,ale casove,bych to tezko zvladala,delsi hledani.DEkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Ty se budeš vracet od fakultní nemocnice? Tak většina MHD jezdí přes autobusák. Ale jak jsem Ti napsala, máš to kousíček. Čísla spojů bohužel neznám.

hodnocení

2x

Možná jsem pitomá, možná to nějak nechápu. Ale podle mně, když vyjdu z vlakového nádraží a tudíž k němu stojím zadkem, zahnu DOPRAVA. Trvá to tak 3 minuty.

Jinak místní doprava staví přímo před vlakovým nádražím. A tou se k fakultce dostanete velice snadno. Ta čísla se poslední dobou asi mění a dlouho jsem tam už nejela, ale kdysi jsem jezdívala, pokud mě paměť neklame, č. 26. Jaga.

sebod*

Jaguško, nejdeš Ty k autobusům co stávaly u Koruny? Tam už dávno autobusák není.

Tak, tak, Sebodko, autobusák u Koruny.

Jestli tam tedy už není, omlouvám se, to jsem opravdu už v Hradci dlouho autobusem nebyla. Jaga.

doplněno 11.10.12 10:45:

Pokud je to pravda, snaž mi, admine, bod, za mou radu si ho vážně nezasloužím! *ee*

doplněno 11.10.12 10:45:

SMAŽ MI...

sebod*
hodnocení

0x

Juglans. Vše más skoro vedle sebe. Od vlakového je to na autobusák cca 5 minut pěšky. Vyjdeš z vlakového a dáš se vlevo. Nemůžeš minout :). Šťastnou cestu Sebodka

volnasek

spíš jsou to jen 2-3minuty :)

ven z haly, vlevo, rohová gigabudova oblíbeného ČEZu a jedinou ulicí co tam je se tam dostanete

hodnocení

Sebod.prosim jak to tedy je,doprava ci leva.kdyz stojim zadkem k vlak.nadrazi?Reaguju na prispevek babajaga.Hlavne ze je to blizko nadrazi,abych se zorientovala.Diky moc vsem,za chvili jedu do HK a zpet .

sebod*

vyjdeš z nádraží a dáš se DOLEVA!

doplněno 11.10.12 10:49:

ale jestli přijedeš do Hradce autobusem, tak se ani k vlakovému nádraží nemusíš dostat*zed*. Vše zvládneš z autobusáku. Tak se nikde neztrať, když tak vyšli zprávu SOS a já Ti přijedu pomoc *mala*

hodnocení

Sebod dekuji moc.vim ze je to predelane.Ja jsem asi pred 3 mesici cestovala vlakem do HK po dlouhe dobe,ale mela jsem na spech,takze se nestacila rozhlednout a zpet jela vlakem.Co jsemale urcite zaregistrovala,ze pred nadrazim,je vysazeno plno nadhernych Platanu.

hodnocení

Cestu jsem zvladla uplne perfektne.Tak jeste jednou diky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]