Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenské vitamíny

Od: kudrlinka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, těhotenských vitamínů je na našem trhu několik. Lékaři a lékárníci na ně maji rozdílný názor. Ptám se, znáte,

máte zkušenost nebo do toho trochu víc vidíte a víte nebo tušíte, které jsou fakt dobré? Hledám kvalitu, na ceně nezáleží, příp. doporučte vitamíny prodávané pouze v zahraničí. Mnohokrát děkuji všem...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Myslím, že přirozená a vyvážená strava bude pro Vás i miminko vhodnější, než umělé vitamíny. Právě v těhotenství bych se bála tyto preparáty kupovat a užívat. Ale to je jen můj názor.

fino97*

Souhlasim s panem Weaslym,pokud byste prece chtela nejake brat,doporucuji Calibrum-maji to rozdelene i podle toho,v jakem mesici se nachazite...

kudrlinka

Já mám s vitamíny doposud dobré zkušenosti. Jen ani jedny z těch, které jsem užívala během třech těhotenství už bohužel na trhu nejsou. Ve 36 letech je nejdůležitější listovka, mám Femibion. Jen bych ráda i ty další vitamíny.

sargo*
hodnocení

0x

Jestli jste schopná se dobře stravovat a jste jinak zdravá (tj nezvracíte dnem i nocí a nemáte nějakou chronickou chorobu), asi bych se omezila na kyselinu listovou a vitamín C. Sice už dneska nejsou tak silné jako v dobách, kdy se zjistilo, že se najednou rodí nějaké velké děti, ale i tak - nepotřebujete je. Pokud si přeci nějaké vyberete, jenom pozor na kombinace, abyste něčeho nepřebrala :) Jestli ale máte pocit, že raději jo, při předepsaném dávkování by vadit neměly a psychická pohoda je nade vše; a je vcelku jedno, po kterých sáhnete, s velkou pravděpodobností to budou ty, se kterými má smlouvu váš doktor. ;) Hodně štěstí s fazolkou! :)

antynka*
hodnocení

0x

Zde najdete test právě těhotenských vitamínů, tak snad Vám to pomůže v rozhodování:

uzlicek.cz/...

A sama za sebe - například Mamavit - není mi po něm dobře...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, víte ty vitamíny v těhotenství, to je jen taková berlička pro nastávající maminku, jakože vše dělá pro své miminko. Já brala Femibion,ale jen první tři měsíce. Je to dost drahé a stejně si tělo více vezme z vitamínů dodávaných jídlem. Asi nejlepší je ale kyselina listová a jód.

iz*
hodnocení

0x

Jestli hledáte kvalitu a nezáleží Vám na ceně, doporučuji prostředky investovat do kvalitních potravin, hodně zeleniny, ovoce, ryb, drůbeže, mléčných výrobků (ovšem žádné Activie či podobné sajrajty, ale poctivý bílý jogurt, a tvaroh, sýry, ořechy, občas i červené maso).

A na chemii se vybodněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]