Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí ověření podpisu v Itálil

Od: aknahoj odpovědí: 7 změna:

Ahoj, nevíte někdo kolik stojí notářsky ověřený podpis v Italii? Mě bylo řečeno, že 450 euro. Je to možné, když v čr je to jen kolem 100 kč?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Na: obchoditalie.cz/... jsem se dočetla, totéž, co říká Sargo.

Při placení ověřeného podpisu je nutné se dostavit s kolkem v hodnotě 14,62 Eur. To se mi zdá také více pravděpodobné, než suma, kterou uvádíte.

doplněno 10.10.12 20:08:

Není zač.

aknahoj
hodnocení

děkuji za odpověď

sargo*
hodnocení

1x

V ČR dokonce jen za 30 možno pořídit.

V Itálii to určitě nebude taková darda - mám takové tušení, že to tam probíhá s kolkem v hodnotě kolem 15 euro. Ale už nevím, kde jsem to četla, tak bych za to ruku do ohně nedala :) Ale určitě to bude spíš ta moje částka, než těch pár stovek.

doplněno 10.10.12 18:15:

Jo jo, to je přímo specialitou bývalých partnerů :) Jestli je to jenom za podpis, tak to na vás asi opravdu jen zkouší. Jestli jsou v tom nějaké další služby, pak těžko říct.

aknahoj
hodnocení

děkuji za odpověď... takže můj bývalí manžel mě chce okrást, to je hnus

iz*

Nemyslím si, že by Vás chtěl bývalý manžel okrást formou poplatku za ověření podpisu. Podle mne jde pouze záměnu měny (k níž mohlo dojít jak na jeho, tak na Vaší straně). 15€ představuje zaokrouhleno nahoru zhruba 450 Kč.

hodnocení

0x

Šijí na Vás boudu, my dávali v lednu tohoto roku dávat ověřit 2 podpisy a každý z nich stál 30 korun. Nezdá se mi pravděpodobné, že v Itálii by to bylo o tolik moc dražší. I když kdo ví...Dneska je možné takřka všechno. Jaga.

pravnik*
hodnocení

0x
co se komu zdá či nezdá je vcelku jedno; upozorňuji jen na to, že italským notářem ověřený podpis nemusí být v ČR akceptován... Pro řízení před tuzemskými orgány a institucemi je lepší mít podpis ověřený naší ambasádou v Itálii; nevím sice kolik to zrovna tam stojí, ale v USA je to kolem 10 USD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]