Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo kolik stojí notářsky ověřený podpis v Italii? Mě bylo řečeno, že 450 euro. Je to možné, když v čr je to jen kolem 100 kč?
Zdravím. Na: obchoditalie.cz/... jsem se dočetla, totéž, co říká Sargo.
Při placení ověřeného podpisu je nutné se dostavit s kolkem v hodnotě 14,62 Eur. To se mi zdá také více pravděpodobné, než suma, kterou uvádíte.
doplněno 10.10.12 20:08:Není zač.
V ČR dokonce jen za 30 možno pořídit.
V Itálii to určitě nebude taková darda - mám takové tušení, že to tam probíhá s kolkem v hodnotě kolem 15 euro. Ale už nevím, kde jsem to četla, tak bych za to ruku do ohně nedala Ale určitě to bude spíš ta moje částka, než těch pár stovek.
Jo jo, to je přímo specialitou bývalých partnerů Jestli je to jenom za podpis, tak to na vás asi opravdu jen zkouší. Jestli jsou v tom nějaké další služby, pak těžko říct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.