Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevová karta pro studenty na autobusy,vlaky?

Od: mati* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den budu cestovat pravidelně každý pátek do Ostravy, neexistuje nějaká slevová karta? Ktera by platila třeba na tramvaje, autobusy, vlaky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

takata
hodnocení

0x

Pokud je Vam do 26 let, tak by jste se mohl zkusit zaridit slevovou karticku na vlak a bus.

Pokud je Vam vice ja 26 roku tak asi bych volil zakaznickou kartu cesky drah.

mati*
hodnocení

Mam kartu do školy slevovou.. ale ta mi plati jen tu trasu do školy :) Potřebuju právě něco, co se mi opravu oplatí.

takata
hodnocení

0x

Nemel bych to rikat, ale uz jsem se setkal se studentam, kteri meli i 2 takove karticky ;)

Jinak zakaznicka karta CD stoji 330 Kc na 3 roky ... sleva 25% na jizdne.

cocinkamichalka*

Souhlasím, In-karta Českých drach, dostanete slevu 25% na všechny jízdenky (i zpáteční). Nepíšete, odkud budete jezdit, ale já hrozně ráda jezdím Regiojetem, a tam žádnou slevovou kartičku nepotřebuji, a navíc ten komfort je úplně někde jinde...

mati*
hodnocení

Hrozně složité spoje.. :/ Nemůžu si zrovna vybírat. Trasy zpět: Ostrava-Opava(vlak)-Vítkov(autobus), někdy: Ostrava-Suchdol nad Odrou-Vítkov (vlak) a tam: Vítkov- Suchdol nad Odrou-Ostrava (vlakem)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]