Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. potřebovala bych pomoci s jední opravdu velkym problémem. Moje matka a nevlastní otec kolupily rodinný dům za manželství. Po jejich rozvodu před cca10 lety ještě pořád nevyřešilo majetkoparávní. A teď po 10 letech Nás nevlastní otec s dvěma Ukrajinskýma gorilama vystěhovali z tohoto domu na zakladě falešné kupní smlouvy o koupi naší nemovitosti.Které je teď majitelka moje nevlastní babička. Dnes jsem ještě ktomu přišlo předvolání od MČ. ť se dostavím podepsat papír o tom že nevlastní babíčka žadá přes úřad aby jsme se odhlasili z adresy našeho trvalého bydliště. prosím poraďte mi zda toto není v rozporu se zákonem.Díky tomu teˇmoje matka bydlí v garáži protože byla nemocná tak ani neměla peníze. Neměla by jí náhodou má nevlastní babyčka sehnat nějakou náhradu za bydlení když Nás vystěhovali bez soudního rozhodnutí a pod pohruškou dvou goril...?
děkuji mockrát za odpovědi a rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.