Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partnerka nereaguje na sms

Od: kuba7255® odpovědí: 12 změna:
Dobrý den mám stále jednu otázku.. Partnerka se semnou rozešla.. něco málo přes 2 měsíci komunikovali jsme spolu pres sms, ale pak jsem napsal co k ní stále citim a už neodpovida. První velká láska nikdy už první nebude. stručně: chci to zkusit.. chci bojovat zjistil jsem, že žaludek na to mám.. nechci se vzdát jako ostatní kamarádi když dostali kopky. ta bolest a to trápení mi za to stojí.. Zrejmne jsem se vydal na dlouhou a bolestivou cestu..
je moudré se za ni stavit domů? vím radite-mi ať si najdu jinou.. ale byla tam i odpověď ať počkám až pujde domu a pozvu ji někam.. snad je to srozumitelně napsáno děkuji za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Kubo, pokud jste skutečně odhodlaný bojovat, pak za ní zajděte osobně. Odpovídat na sms není pro ní povinnost. Stavte se za ní, a z očí do očí si promluvte. Zeptejte se jí, zda by si nenašla chvilku na procházku, abyste si promluvili. Že potřebujete jen, aby Vás vyslechla a promluvili jste si. Myslím si, že tímto pokusem nic nezkazíte. Při nejhorším Vás odmítne a s tím už byste se pak musel opět nějak poprat. Člověk se nemá vnucovat, ale na druhou stranu, snaha a vytrvalost se někdy hodně cení. Je to lepší, než psát marné sms a nebo neudělat vůbec nic a jen se užírat...Držím palce, aby Vás neodmítla.

doplněno 09.10.12 12:50:

Kubo, zeptejte se jí, proč Vám neodpovídá na sms. jestli s Vámi nechce komunikovat vůbec, nebo jen neví, co Vám říct. Že jste odhodlaný se snažit, získat jí zpátky, ale nechcete jí nijak obtěžovat. Ať Vám řekne, zda je Vaše snaha úplně marná, nebo je jiskřička naděje, že ba váš vztah mohl dát obnovit, když o to budete usilovat. Zda by o to stála atd...Určitě si poradíte, jinak není zač.

hodnocení

vlastně nevím ani jak začnu.. nějakou radu když dojde "na věc" .. jinak strašně děkuji za rady a povzbuzeni..
hodnocení

Dobrý den, tak jsem byl u ní řekl jsem ji ahoj ona mě taky a v zapjeti co tady děláš.. pak jsem se ji zeptal zda se nechce jít projít řekla netak jsem šel domů.. říkám si takové jednání jsem nečekal nic méně stojím o ni i nadále... vyrovnany jsem... čekal jsem to co teď jak ji mám tedy říci, že o ní stojim i nadále a chci odpověď zda mám tedy šanci a ven nechce jit. díky

iz*
hodnocení

2x

Kubo7255, oč chcete "bojovat"? Partnerka se s Vámi už před dvěma měsíci rozešla. Poté, co jste jí napsal, co k ní stále cítíte, Vám přestala odpovídat. Podle mne je situace jasná.

Chápu sice, že Vás odmítnutí bolí, ale pokud ji máte stále rád, záleží Vám jistě i na jejím přání. Myslím, že byste měl její volbu a přání respektovat.

Není moudré za ní chodit domů ani ji někam zvát (vzhledem k uvedeným okolnostem by šlo o obtěžování), Budete-li se jí dále vnucovat, může na Vás bývalá přítelkyně podat trestní oznámení.

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den, Kubo.

Píšete, že jste odhodlaný bojovat, bojujte tedy. Místo sms ale doporučuji osobní kontakt. Zajděte za ní, pozvěte ji třeba na kafe, řekněte, že si potřebujete promluvit. Nenaléhejte, mluvte klidně. Dopředu si ujasněte, co budete říkat. Připravte se ale předem na případný neúspěch, se kterým se budete muset vyrovnat. Vaše přítelkyně má právo o svých vztazích rozhodovat. Pokud by s Vámi byla jen ze soucitu, sám byste poznal, že takový vztah není ono. Jak říkáte první láska už nikdy nebude, ale může přijít další, klidně ještě krásnější. Přeji Vám, ať vše dobře dopadne!

buss
hodnocení

1x

Není ničí majetek, pokud se k něčemu rozhodla, není povinna to zdůvodňovat, je to její rozhodnutí. Proč ten důvod páčit?

jarmulina

Nech jí odpočinout nějakou dobu a pak jí pozvy do kina nebo na čaj...nebo tak něco /samozřejmě už jako kamarádi -to jí řekni/ a bud půjde nebo je to definitivní konec . A vůbec... do té určité doby se může stát tolik věcí...-třeba potkáš nějakou-která bude lepší a na tamtu si ani nevzpomeneš a pak budeš srovnávat a uvidíš...že něco špatný je pro něco dobrý...;)

lover
hodnocení

0x

To ze se Vam prestat ozyvat muze mit vicero duvodu. V kazdem pripade se zeptam na zakladni otazku a tou je "Proc jste se rozchazely?". "Bylo to z Vasi nebo jeji strany?". Pokud to bylo z jeji strany, tak asi poznala co jste za cloveka a proste jste ji nevyhovoval nebo ji Vas vztah nenaplnoval, ale i techto duvodu muze byt hodne. Dalsi otazkou je jak dlouho jste spolu chodily? Osobne si myslim, ze to ze jste ji opet "vyznal lasku" neni asi jiz na miste, pac po 2 mesicich uz klidne muze s nekym chodit, takze i toto by mohl byt duvod proc Vam neodpovida ...

hodnocení

10 měsíců jsme spolu chodili důvod: mi neřekla já osobně si myslím každý den spolu omrzel jsem ji nikoho nemá ona se rozešla se mnou

lover
hodnocení

0x

Tak pak je to jasne. Ono se vidat kazdy den je sice fajn, ale ne vzdy to muze mit pozitivni dopad i kdyz jsou urcite i vyjimky, ale ve Vasem pripade asi ne. Jste si urcite jisty, ze nikoho nema? Vzdyt jste v kontaktu po SMS a stat se muze / mohlo cokoliv. Nejhorsi je to, kdyz Vam ani nerekne duvod proc se chce rozejit. Ale takto to proste v zivote chodi, je jasne ze to muze bolet, ale verte nejlepsi lekar je cas ;) Takze v podstate mate 2 moznosti:

1. Zkuste se s ni sejit osobne, nereste nic pres telefon - je to neosobni

2. Zapomente na ni a najdete si nekoho jineho, treba to nebyla ta prava a ta na Vas treba nekde ceka a ani o tom nevite

P.S.: Vezte, ze nema cenu se trapit kvuli zenske ;)

dery*
hodnocení

0x

Pokud se ona rozešla s vámi, měla k tomu důvod. Stejně tak má důvod vám neodpovídat na smsky. Kdyby to chtěla vrátit, tak to udělá, ale očividně nechce. Přestaňte se snažit, ona má v tom nejspíš jasno, co chce a co ne.

Mně osobně by vadilo, kdyby se mě bývalý přítel po rozchodu snažil neustále kontaktovat atd.

hhh*
hodnocení

0x

Vykasli se na sms, zavolej ji. Ona treba muze jen odkladat pisemnou odpoved, ale zvonici telefon je neco jineho. Pokud ho nezvedne a nezavola zpet, asi uz nema zajem, jinak se urcite domluvite - bud na nezavazne schuzce nebo na totalnim rozchodu - ale aspon budes vedet na cem jsi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]