Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslání dopisu

Od: tomas447* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,chtěl bych poslat dopis,jenom obálku se záručním listem.Poradili byste mi prosím,co všechno a kam napsat.Případně jestli nemáte odkaz,na stránku,kde by to bylo pěkně sepsané.Mockrát děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Teď si nejsem jistej, na co se ptáš? Nevíš, co kam napsat do záručního listu, nebo neumíš nadepsat obálku? To snad učili někde kolem 3.-4. třídy základky. Jestli máš word, tak tam to je předtištěný, stačí vyplnit.

ron*
hodnocení

0x
laybor*

Na poště si vyplň lístek na doručení , na obálce nahoře v levo napíšeš svou adresu, dole vpravo adresu kam posíláte, tím že to pošlete na doručení , musí adresát psaní převzít podpisem

hodnocení

0x

Jinými slovy to musíš poslat doporučeně. Budeš mít potvrzení podepsané příjemcem, že on dopis převzal. Pokud jsem tedy správně porozuměla dotazu.

iz*

Doporučeně s dodejkou. Jinak by potvrzení adresáta nezískal.

Aha, já myslela, že to je automatické. Už jsem spousty let nikomu nic doporučeně neposílala...*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]