Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platí horoskop až od 18-ti?

Od: dawe* odpovědí: 4 změna:

Zdravim je mi 16 sem ve znameni vahy a horoskop nemohu brat vazne kdy mi neni 18 je na internetu horoskop pro mne?diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Horoskop nemůžeš brát vážně nikdy. Pokud si už horoskop přečtu a líbí se mi, tak mu věřím, a pokud se mi nelíbí, pustím ho z hlavy. Myslím, že je to jediný možný přístup, aby sis zachoval veselou mysl a netrápil se kravinami, které vypotil znuděný redaktor, jemuž hořel termín odevzdání. Jsem taky Váha a chápu tvoje váhání. :)

maillinka*
hodnocení

0x

já jsem taky váha a beru to tak samo jako předešlá odpověd, na horoskopy se vykašli, vem si z nich opravdu jen to, co se ti líbí:)

ale nemá cenu nad tím rozmýšlet, ale pokud horoskopům fandíš, nech si udělat osobní horoskop na míru, většinou se astrologové trefí, ale musíš znát i přesný čas narození.. každej jsme jedinečný, a horoskopům pro jedno znamení, se opravdu věřit nedá..

jarmik*
hodnocení

0x

Platí pro Tebe úplně navlas stejně jako u lidí 18+!*smich*

simasonka*
hodnocení

0x

urcite vsechy horoskopy plati i pro tebe.A ty v 16 letech veris na horoskop?A beres je vazne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]