Nejste přihlášen/a.
Zdravim je mi 16 sem ve znameni vahy a horoskop nemohu brat vazne kdy mi neni 18 je na internetu horoskop pro mne?diky
Horoskop nemůžeš brát vážně nikdy. Pokud si už horoskop přečtu a líbí se mi, tak mu věřím, a pokud se mi nelíbí, pustím ho z hlavy. Myslím, že je to jediný možný přístup, aby sis zachoval veselou mysl a netrápil se kravinami, které vypotil znuděný redaktor, jemuž hořel termín odevzdání. Jsem taky Váha a chápu tvoje váhání.
já jsem taky váha a beru to tak samo jako předešlá odpověd, na horoskopy se vykašli, vem si z nich opravdu jen to, co se ti líbí
ale nemá cenu nad tím rozmýšlet, ale pokud horoskopům fandíš, nech si udělat osobní horoskop na míru, většinou se astrologové trefí, ale musíš znát i přesný čas narození.. každej jsme jedinečný, a horoskopům pro jedno znamení, se opravdu věřit nedá..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.