Nejste přihlášen/a.
Už několikrát jste mi dobře poradili, proto za vámi jdu opět na radu. Před časem jsem se sznámila s mužem, se kterým si velice rozumíme. Ale při našem setkání je hodně nesmělý a nervózní. Ráda bych mu pomohla překonat tuto zábranu, ale nevím jak, abych jej neurazila a nedotkla se jeho mužského ega.
Někteří muži jsou stydlivější a proto i nervoznější. Nechce nic urychlit nechce nic pokazit chce Vás jen neví co může a co ne. Podejte mu pomocnou ruku a zkuste ho vést (možná i svést ale s tím moc nespěchejte) Třeba potřebujete něco opravit,potřebujete s něčím pomoct nějakou radu. Věřím že se za pár dní uvolní a bude v pohodě. Slyšel jsem že jsou potom nejlepší společníci i do nepohody ale to zaručit nemohu.
doplněno 08.10.12 21:07:@ladaadal děkuji za podporu
Myslím, že má jenom strach, aby na tebe moc nespěchal a neodradil tě, zkus mu naznačit, že kdyby bylo něco špatně, tak mu to řekneš, aby se nebál. Itan má pravdu, říká se, že takový pak neomrzí a nenudí.
doplněno 08.10.12 21:09: Itan, není zač. Taky se říká - tichá voda břehy mele. Takový zakřiknutý stydlín se může v určitých situacích změnit v pěkného dravce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.