Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je vhodná čokoláda, když nepřibírám?

Od: lazy* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat, zda je velké množství čokolády, hl. Milky, které denně sním nějak škodlivé. Jsem 18letý kluk a mám problém nějak přibrat, vážím jen 60 kg. Denně sním hodně jídla, někdy i víc než je zdravé. Ostatní se na mě v jídelně dívají jak nevím na co. Doma mi pořád říkají že nejím a přitom jím. Každý den sním i dvě ty největší milky, nebo 5 malých. Poradíte mi prosím co bych měl dělat, abych nějak přibral na váze? Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Zavidím váš problem Jíst a nepřibírat.,Ted vážně ve vašem případě bych se šel poradit s lékařem protože to není přirozené aby

to nebyla nějaká předvěst vážné nemoci

hodnocení

0x

Tady je pár rad jak přibrat:

Nejsou sice zrovna zdravé a většinou fungují :)

...

Potraviny a nápoje označené jako "light", "nízkotučné"nesmí přes práh bytu.

...

Na dezert je vždy vhodná doba.
...

Žádné balení sušenek není dost velké.
...

Místo kuřete upeč kachnu.
...

Ke kuřecímu masu se hodí slanina.
...

Zelenině také sluší slanina.
...

Jíst před spaním není nevhodné.
...

Obyčejné mléko se dá nahradit salkem.
...

Jídlo servírujte na velkých talířích, nestyď se si přidat.
...

Nikdy nebuď líný dojít si do večerky pro čokoládu.

doplněno 07.10.12 21:49:

A pokud chceš přibrat trochu zdravěji, tak bych se inspiroval zde, případně u holek tady

doplněno 07.10.12 23:33:

Sebod: Já můžu, mám už přes 15 let 65-68kg při 177cm. :-P:D

sebod*

pepr. Neprovokuj těmi svými radami *zed*;)

hodnocení

0x

Pokud chcete přibrat, tak spíš než čokoláda by podle mne byl lepší třeba Nutridrink či jiný doplněk stravy. Ale je docela možné, že spíš než jíst potřebujete cvičit - posilovat, aby vám narostly svaly. Podobný typ je i můj manžel, jak nedře v posilovně, váha mu okamžitě letí dolů a je to na něm znát.

nutridrink.cz/...

axlik*
hodnocení

0x

Jez normálně zdravě aby ses dostal do nějakých 10 000Kj za den, ale měl bys cvičit (zmíněná posilovna) a doporučuji ti doplněk stravy GAINER. Najdeš na eshopech s výživou pro kulturisty, něco si o tom zjisti, pomůže ti to zaručeně přibrat a narozdíl od tláskání milky i zdravě ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Velké množství cukrů a ztužených tuků (které asi taky v milce budou) je vždy nezdravé. Můžeš být hubený a přesto mít vysoký cholesterol. Navíc takováhle "jakože" čokoláda je i nedobrá na pleť a tak.

Zjdi si za doktorem a požádej o vyšetření, hodně jíst nepřibírat je signál, že něco není v pořádku.

Jojo, jak píše askmenow. Budete mít pěkně zaneřáděný organismus. Setkáte se s výsledky Vašeho stravování za pár let. Vy určitě dříve, než je to normálně běžné. A pak budou veškeré rady málo platné. Už nyní Vás hodně lituji. Tak běžte k nutricionostovi, když Vám tak děsně vadí, že jste hubený. Nebo posilujte svaly. Teda cpát se nějakou podřadnou čokoládou, to je tedy fakt úlet. A pak, trochu si protiřečíte. V kantýně sníte všechno a proč Vám tedy doma říkají, že nic nejíte? To neumí maminka vařit tak dobře jako v té kantýně? A co jí ostatní členi rodiny? A ti jsou také hubení?

Nebo že bych špatně četa? I to je možné.

doplněno 07.10.12 23:34:

Kdepak. Četla jsem dobře. "Doma mi pořád říkají, že nic nejím" Vaše slova. Toto mi nějak neštymuje. ;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Lazy, Milka s čokoládou nemá nic společného. Je pouze plná cukru! Pokud máš čokoládu rád, investuj do kvalitní. Myslím si ale, že v čokoládě tvůj problém není. Zajdi k lékaři, zda je vše v pořádku. Měla jsem kamarádku, která byla schopná sežrat moji celodenní dávku jídla během pár přestávek ve škole. Měla zrychlený metabolismus. Přibrala až po zásahu lékaře a teď už vypadá "normálně".

kinyio
hodnocení

0x

dobré to není, zkus normální jídlo ovoce zeleninu ... zkus vic sportovat... mohl bys pribrat pres rust svalu..

hodnocení

0x

Nepřežírej se hlavně. Možná nepřibíráš, ale nevíme jestli se to líbí tvému trávicímu traktu. Jez přiměřeně a hodně sportuj, cvič, posiluj,... Ty totiž nepotřebuješ nabrat tuk, ale svaly. ;)

doplněno 07.10.12 23:35:

A jak tak čtu odpověd od askmenow, tak mě napadá, že můj táta jednou zničeho nic (a přitom jedl, sportoval) zhubnul za pár týdnů 10kg! Pak se přišlo na to, že má cukrovku. Určitě si za doktorem zkus zaskočit.

bohous23*
hodnocení

0x

Jíš málo nebo špatně.

Zační jíst minimálně 3x denně pořádná jídla těstoviny, brambory, rýže + k tomu něco. Večer před spaním můžeš přidat tvaroh + banán. Jez pravidelně. Ranno je dobré musli. Chlebas něčím pouze k svačině.

Měl jsem podobný problém. Na škole mi říkali somalec. Více jsem Přibral až v 28 . Takže z dospívání nic nemám, nikam jsem nechodil.

styděl jsem se jak vypadám a dnes mám z toho vážné psychické problémy.

Radím ti řeš to s doktorem a cvič. Ale spíše se stím smiř.

fauus
hodnocení

0x

Prostě pravidelně jez;) Jestliže pravidelně jíš a jsi stále hubený, tak to prostě znamená, že ti to správně tráví a každý ti to může závidět ;) Zkus třeba chodit do posilky, nebo začni běhat, prostě sport. Nabyde ti svalová hmotna a hned budeš vypadat "silněji".;)

Ale myslím, že řešení typu jíst 5 čokolád denně je fakt nesmysl. To si akorát zaděláš na problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]