Nejste přihlášen/a.
Ahoj
tak už tu chodím nějakou dobu a vím, že se na vás vždycky můžu zpolehnout co se dobré rády týče
rozhodl jsem se partnerce aspoň částečně vrátit jak se snaží vždycky nachystat veškere výroči apod tak vás chci poprosit o radu jak na trochu romantiky v bytě
napadlo mě taková ta klasika jako svíčky ale co dál?
Pokud se jedná o společný byt, žena ocení, když uklidíte Pokud umíte vařit, uvařte, pokud ne, klidně udělejte jen nějaké jednohubky, kupte víno, nebo to, co rádi pijete, pusťe vaši oblíbenou hudbu, třeba jí kupte malý dáreček (nemusí to nutně být kytka, ale prostě nějaká drobnůstka, kterou jste jí koupil)... Vlastně vás to napadlo tak nějak vše správně
Jinak, pokud budete chystat nějaké občerstvení, nezapomeňte po sobě i umýt nádobí atd. Nezapomenu, jak mě jednou ve výsledku spíše zklamalo, když mi bývalý něco takové přichystal, a já ráno vstala a strávila hodinu a půl tím, že jsem dávala do kupy kuchyň...
Jinak, někdo má také rád společnou koupel, pokud máte vanu, tak napustit, koupelnu ozdobit svíčkama, nalýt pěnu, vše přichystat těsně, než přijde domů. Také super. A třeba vínko a jednohubky se dají konzumovat i ve vaně
Nezapomeňte hudbu, kterou máte oba rádi. Ta je podle mne ještě důležitější než svíčky.
doplněno 07.10.12 23:26:Hudba nemusí být romantická, důležité je, aby se líbila Vám oběma. Pustíte-li kvůli partnerce romantickou hudbu, kterou sám "moc nemusíte", nemusí ani romantická hudba přispět k pocitu romantiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.