Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
u své dřívější zubařky jsem byl zvyklý, že se zubařka snažila zub neumrtvit, co to šlo. Pokud vím, je pak křehčí, začernává... Jednou sem byl v ordinaci s tím, že zub bolí ale doktorka mě poslala domů s tím, že mám zkusit jestli nepřestane, aby jej nemusela umrtvit. Zub bolel.. za 2 dny přestal a je v pořádku dalších 8 let. Přestěhoval sem se a v nedostatku zubních doktorů jsem se dostal k jednomu, který i zub, který nebolí chce umrtvit, připravit pro kořenové kanálky. Tahle procedura je dost drahou srandou, tak se chci zeptat na vaši zkušenost. Jestli je pro pacirnta výhodné a pokud ano čím, aby si nechával umrtvovat zuby a následně vyplňovat kořenové kanálky i u zubů, které nebolí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.