Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokračovat ve vztahu?

Od: aa* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ráda bych znala váš názor na můj problém, který se týká mého vztahu s mužem. Asi půl roku zpátky jsem se prostřednictvím internetové sznamky seznámila s mužem, který byl zrovna v té době, na pracovní cestě v zahraničí. Asi tři měsíce jsme si psali a po návratu do ČR se sešli. Setkání bylo nádherné a nezapomenutelné. Pak musel znovu odjet, což jsem na začátku věděla a počítala s tím. Asi opět na tři měsíce, celou dobu jsme byli ve spojení přes internet. Po návratu do ČR proběhla opět setkání a postupné zbližování. Teď opět odjel do zahraničí a návrat je naplánován kolem vánoc. Je milý, hodný a spolehlivý, ale svoji práci má rád a zatím v ní chce pokračovat. Má smysl pokračovat ve vztahu? Děkuji za vaše nározy. Víc hlav, víc ví.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Proč ne, jestliže si rozumíte a Vy jste se smířila s tím, že se s ním setkáte jen jednou za čas.

Trochu mi ale vadí ta internetová seznamka, jsem na to dost skeptická. Pána si dobře proklepněte, abyste nebyla zklamaná. Jaga.

07.10.12 13:39
hodnocení

2x

ANO

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud si spolu rozumíte a je vám spolu hezky, pak to smysl má. Každá vzdálenost se dá překonat, proč tedy kvůli tomu vzdávat vztah, který může vyjít a klapat naprosto skvěle? Dejte mu šanci, čas ukáže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]