Nejste přihlášen/a.
chci se takhle vyjadrit k jmenovane matce meho ditete filipa jas****
pracoval jsem v zahranici jak jsem se vratil podal jsem si inzerat na seznameni ozvala se mi jmenovana lenka matka filipa za dva tyydny znamosti chtela at k ni jdu bydlet za dalsi dva tydny chtela strasne dite za dalsi mesic svatbu od ktere me kamaradi odrazovali tak jsem chtel pockat lenka otehotnela a postupne se menila,strasne rikala ze me miluje ale az do doby nez mi chlapi rekli v hospode z jeji bracha me okecaval v hospode. ze me chce vyhodit v ten den samy den mi rekla jak me ma rada takze velka fales,postupne zacala hledat zaminky ze si vypisovala s chlapem a jak zjistila ze to vim tak mu dala zenske jmeno.ale to ja vedel o pulnoci si vypisovali zil jsem s ni a cekala mi dite a rikala ze me ma rad a delala mi schvalne todle mela dceru saru kterou mam moc rad bo jsem s ni chodil ven a na houpacky a tak.ona nechtela mela problemy s vahou.ale dala to jako zaminku ze si delam srandu couz nebyla pravda.ja jsem ju chtel i kdyz mela prez sto kilo tim jsem veril ze ma dite a bude verna ale opak byl pravdou mela vypocitane i mi to rekla ze aliky ji budou pokracovat kvuli diteti a tim padem ji slo asi jen o to.v pulce roku jsem nasel predem sepsane alimenty cos stale rikala ze me ma rada,najednou jsem pochopil o co ji slo od zacatku aby ji nekdo udelal dite ona mu dal aliky a ahoj.k vychove sary se nechci zminovat ale ja ju braval ven a mel ju rad,ke konci roku jak jsem byl na tom spatne tak me vyhodila po tom co jsem ji vybral na vybavicku pro kluka sest tisic pak me vyhodila jak psa sel jsem k sestre bydlet.snazil jsem se udobrit ale uz mela asi toho chlapa.bydlela v meste co ja trinci pak jsem odjel do zahranici ale nevyslo to tak jsem mel dluh na alimentech ktery jsem ji uhradil formou pujcky kterou splacim,znami mi rikali at to neberu jeji matka s nu byla a prosila me at se zadluzim ze ji hrozi azylak a oni nemaji z ceho,ja bydlel u rodicu to mohla i ona maji barak mela by pokoj svuj ja ho nemel.u mamy.tak jsem ji vzal jen co jsem si k alikum pridal dalsich patnact stovek tak se mi odvdecila tak ze se odstehovala do frydku a pridala mi na vydajich cesta pro syna filipka.a jeji matka co me prosila ze nemaj z ceho ji koupila za hotove lednicku tudis misto azylaku a bydleni u rodicu presla do trojnasobne vetsiho bytu jak mela a jak mam ja ,a to ma polovicni materskou ,mam u ni dluh sest tisic ale jakmile mi skonci ten uver jsme domluveni ze ji to splatim pokud mit z ceho doufam ze jo.byl jsem si dat zadost na mesto o byt bo lence vadilo ze mama ma psa a kocky ze s chlupu by onemocnel.to ji vadilo,mesto mi kvuli klukovi nabidlo garsonku abych si ho na ty moh bravat.jenomze lenka uz podala navrh a chtela uz mi ho jen za dva tydny davat ja rikam no snad mi ho da i na tri dni pak tak jsem rikal jo ale to ani nahodou nevychazi mi vstric,kvuli praci tak jsem domluveny s mamou meho tatu ani nezna chtel ho vzit do restaurace ukazat chlapum z prace ale mel strach s nim jit coz je dusledek toho ze s nim jsem minimalne,,coz je hrozne jeji matka se zacina vychvalovat jak ju ma rad misto vlastniho otce je ona s nim vic hrozne,je to jeho dedecek a vzdy bude,s jejima rodicema je peceny vvychvalovat jak ju ma rad misto vlastniho otce je ona s nim vic jako ja...a zacina prebirat inciativu nad mym synem.coz nedovolim.at se mi na me dite vykasle ja jsem jeho otec,minule mi volala tak jsem to zvednul ale nikdo neodpovidal tak jsem ji psal.zda je v poradku na to mi odepsala ze haha kvuli tve smule jeste ziju.jak kdyby mi chtela ze zivota robit peklo ja jsem ji napsal ze ju mam chut prizabit atd a psal jsem ji sms na rovinu ona me udala na polici tam pracuje muj spoluzak kery byl prekvapeny co tam robim jsu clovek vybusny a le nikdy jsem ji neublizil to ona me,tam mi rekli ze at se od tedle falesne osoby nenecham vytacet,ze to bude pouzivat proti me bo ona mi vse rekne mezi ctyrma ocima minule se mi zakerne vysmala ze haha ja si ted na tebe muzu dovolovat co na marka ne to je otec sary jeji dcery bo si je ´jista ze ji vse projde,otec sary co mi ona rekla ji byl neverny ,a bil ji narozdil ode me ,a dokonce ma dceru na kazdy vikend a muze si pro nu chodit kdykoli to mi rekla ona.a me co ji nebyl neverny neuhodil ji i kdyz ona sama mi nastavovala lico at si jebnu ja se tak nesnizil .a dcerku sarinku ji vzdy rad vzal ven ona s nu nechodila.ale starala se dobre o nu.a me se vysmeje ze si muze dovolovat,a vrchol je jak jsem byl u ni nakavu naposled rekly mi s matkou at se ho zreknu ze nemusim platit aliky coz me jako tatu co si dite moc pral zlomilo,v zivote bych se kluka nevzdal i kdyby onemocnel nemoh bych s tim zit,sve dite miluju hezkou otcovskou laskou a od te doby si o nich myslim svoje,a vedela ze ji obcas zavolam a chci maleho k mobilu mam minuty volne do oskara tak si zmenila cislo na jinou sit tudis nemohu volat,jsem pani soudkyne hrozne z ni frustrovany bo midala par slibu ani jeden neplni jeste se mi vysmeje,ja jsem nikdy takovy nebyl jsem znam ze jsem klidny clovek ale to vytaceni je spatne.maly me miluje i jeji sara me mela rada ale ted jak kdyby se zmenila nerekne mi ani cau.hrozne pro chlapa co ji daval spinkat a chodil s ni ven koukal na pohadky,a ted mi chce vzit aj filipa.kamarad ji chtel zbit muj dobry kamarad za to ze rikala ze mu zena zahyba.tak chteli jeji adresu ja jsem jim rekl jinou aby ju nezbili pak jeho bracha napadl me,a delala naschvaly,je toho vic .jen chci rict ze mam stokrat chut ji vynadat,todle neni to co mi slibila ta jeji vernost padla uz po poceti filipa,ja nechapal tu zmenu.a hledani zaminek predtim nic takove nebylo.hrozne.neminim zbytek zivota stravit dozebravanim se o vlastniho syna.nikdy jsem ji nedal ani facku ani ju nepodved ani nepil a penize co jsem vybral dal vzdy ji.je plno chlapu co zeny mlati pijou a jsou neverni a maj lepsi rozsudky jak ja citim se tady citove strasne poskozeny,s tema sms jsem samozrejme prestal i se ji omluvil ale v dusi mam jak me podvedla s krasnou rodinou.jak se snazi ze me prez vytaceni udelat to co ja nejsem a to vi vsici znami.ja su mirny a dobry a rad pomaham,prijala me asi s falesnou laskou a vykopla v nejhorsi chvili .tu frustraci pani soudkyne mam obrovskou protoze vim ze jsem k nim byl hodny .ted se mi vysmiva ze nemam sanci na stridavou peci proc bych nemel?jak mam hodnou partnerku,ale pro kluka by to bylo horsi proto zadam vikendy aleuz prijdu o to ze mi ze skoly neprinese ukazat znamky,atd.chtel jsem ho i prihlasit na nejaky sport a chodit s nim at neskonci s marihuanou v ruce v puberte,ale jak ted.jedina utecha jsou ty vikendy.nechci nic hrotit,ale jak tam bude pravnik je to znamy co na pozemku jejich rodicu postavil pred rokem barak.ja pravnika nepotrebuju vse je tady vyliceno i moje frustrace,ta by nebyla jen tak.bude se delat strasne nevinna ale treba do me kopla jak do psa ja ne,slusne ji zadam ze s nim potrebuji byt vic ziju sam.alemjak kdybych byl nic nebavi se o tom.atd.ze ji vadi ze ji napisu ale ona neodepise ona mi taky pise jak tu je maly ale ja ji informuju.ale at me nevytaci ze mi kamaradi jsou cur...ja chuj, atd,ze si muze na me dovolit co na ex co s nim ma saru dceru to co nan ho ne,ja su clovek na rovinu ale nemam rad fales,a nemuzu byt trestany za to ze chodim jako slusny clovek do prace a platim ji aliky,i kdyz na muj prijem jsou vysoke,tak mi ma vychazet maximalne vstric.jak mi ho da do autobusu chvilku place ale pak je jak kliste na to mi rekla ze me nema rad.coz u nas vsici vi ze me miluje a nehne se o de me jako i jeji dcerka sarinka ale ta uz me ani nepozdravi coz je pro me strasne ,jak jsem ju daval spinkat chodil s ni skoro kazdy den ven tak je mi tezko.sama umite posoudit lidi .pretvarku poznate pani soudkyne ja se ji z prima divat do oci,nepisu carky atd,pisu to pet hodin pred sichtou chtel jsem paragraf ale muj vedouci me potrebuje tak me tady odvez primo z prace.coz ona opakuje dva roky jak musi do prace ale kdo by delal kdyz ma vse hrazeno.me staci onemocnet coz mam rymu ale musim makat,to ona nezna,me nikdo nic nekoupi nezaplati jako ji vse mam na splatky.je to matka meho ditete tak at tak jedna .hrozne me tadle zmena po odstehovani urazi i zmena cisla na jinou sit mela tu co ja ja tam mel ctyricet minut volani zdarma tak bych ji cinknul a dala by mi maleho.k telefonu ale ted nemuzu po zmene cisla.kam jeji kroky postupne smerujou je vic nez viditelne.je otazka kdy se zhroutim uz.necham to na vas neminim tady ji okecavat ale proto mam tu frustraci bude se ohanet asi sms.ale kdyz je clovek vytoceny tak ji to vrati,to ona umi kralovsky zije tim asi,to je tak vse dekuji, na soude jak kdybych ani nebyl.zametla me jak odpod citim se hrozne bojim se ze se to zlomi ve me a dopadne to nejhur jak muze,citim se podveden kde je pravo justice,vzdyt ja jsem tady obet jejich slibu,
Dalo mi hroznou fušku se tímhle dílem alespoň částečně prokousat. Přesto ti poradím.
1. Vyhýbej se hospodě a alkoholu vůbec.
2. Za ušetřené peníze si najmi právníka a hlavně se přesně řiď jeho radami.
3. S matkou a její rodinou přeruš veškeré styky a komunikaci. Žádné hovory, žádné telefony, žádné SMS. Všechno tohle nech na právníkovi.
Pokud se nebudeš schopen ovládat a budeš jednat na vlastní pěst, tak skončíš špatně a bude to jen a jen tvoje vina.
Podle mého názoru právníka potřebujete, bez něj by s Vámi matka Vašeho syna opravdu mohla zamést.
Styk a komunikaci s rodinou Filipovy matky úplně zrušte.
S matkou komunikujte pouze věcně o datu a hodině předání syna. Nepište jí žádné vyhrůžky, i tu omluvu bych doporučila písemnou, abyste měl nějaký podklad pro případná další jednání.
Úpravu styku se synem řešte soudně. Střídavá nebo společná péče přichází v úvahu pouze v případě, že se naní oba rodiče dohodnou, a že ji chce i dítě. S návrhem společné či střídavé péče bych počkala, až bude sysn trochu starší.
___ K nákupu ledničky: Jde o základní vybavení domácnosti, jež bude mj. sloužit i Vašemu synovi.
___ Budete-li dotaz doplňovat, čleňte prosím text, aby se nám lépe četl.
ivzes jediny jsi to vzal vazne jedna se o to ze jsem todle chtel dat na soude ale soudkyne mi nechtela dat mi sanci.ale nevim co mam delat v zivote jsem u soudu nebyl pravnika nemam .jasne mam tam chyby psal jsem to ve stresu.neznas pravnika nejakeho?rad mi vsecko.ona me vyprovokuje a ja pak ji napisu zle.prosimte pomoz mi.ona me do vseho zatahla
Dobrý den. Benny, nespletl jste si stránky a nevložil svůj příspěvek omylem jinam? Váš příspěvek mi totiž přijde, jako odvolání na soudní rozsudek, určené soudu, nikoliv této poradně. Upřesněte, prosím, zda jde skutečně o omyl z Vaší strany, nebo co přesně žádáte za radu, s čím chcete pomoci. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.